Új elnöke van az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóság Társadalmi Elnökségének

Gabi

Sági László került a testület élére.

A közelmúltban említést érdemlő váltásra került sor az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának Társadalmi Elnökségének élén, az előző időszak során az említett testületet kis híján öt éven át vezető hajdani SBTC-ikon, id. Répás Béla ugyanis egészségügyi állapota miatt a továbbiakban már nem vállalta a tisztség betöltését.

Az új elnök a szintén rutinos sportember, Sági László lett, aki korábban mintegy negyven esztendőn keresztül volt jelen labdarúgóként a megyei focipályákon, míg egy ideje az Igazgatóság Igazolási és Vitarendezési Bizottságának tagjaként tette a dolgát. A napjainkban az SBTC öregfiúk együttesét erősítő korábbi futballistával 2020 júniusában megjelentettünk egy terjedelmes interjút, ami ide kattintva olvashatnak el. Újdonsült szerepvállalása kapcsán is megszólaltattuk az egykori hátvédet, aki az alábbi gondolatokat osztottam meg velünk:

– Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának részéről jött egy megtisztelő megkeresés, hogy elvállalnám-e ezt a feladatot, mert id. Répás Béla bácsi egyéb elfoglaltságok és egészségügyi okok miatt már nem tudja vállalni ez ezzel járó teendőket. Némi gondolkodási idő után úgy döntöttem, hogy belevágok. Az elnökség tagjai és az igazgatóság munkatársai garanciát jelentenek számomra, hogy közös munkával jó irányba terelgessük megyénk labdarúgását. Nem kis feladat – ezzel tisztában van mindenki, aki egy kicsit jártas a megyei futball világában -, de bizakodóak vagyunk – zárta mondandóját Sági László.

Next Post

,,Szeretném, ha nem állna meg az élet ebben a kis faluban"

A nyugati megye háromban szereplő legéndi csapat sorsát jó ideje lelkiismeretesen egyengető Bujnyik János tervei szerint még jó darabig segítené szeretett egyesületét. Mindig jellemző volt az amatőr labdarúgásra, hogy bizonyos településeken egy-egy fociszerető személy tartotta életben a csapatot, aki ha az előbb-utóbb elköszönt, egyúttal el is tűnt az adott helyről […]
error: Content is protected !!