Dénes György lett a Szendehely edzője

Gabi

A csapat új szakvezetője a közös megegyezéssel távozó Surin András helyét vette át.

Pár héttel ezelőtt Karancslapujtőn és Mátraterenyén már megtörtént a holtszezon első két edzőváltása a megye egyben, mostanra pedig megszületett a harmadik ilyen jellegű csere is a kispadon. Friss hír, hogy az elmúlt csonka idényben újoncként a tizenhatodik pozícióban záró Szendehely FC felnőttcsapatának irányítását Dénes György vette át.

Az érintett társulatot az előző időszakban irányító Surin András közös megegyezéssel köszönt el korábbi tisztségétől. Megemlítendő, játékosként még akár a jövőben a szendehelyiek rendelkezésére állhat. A régi-új tréner kapcsán elmondható, visszatér egykori állomáshelyére, hiszen a közelmúltban már irányította a következő kiírásában a táblázaton előrébb vágyódó brigádot. A 2020/2021-es évadban egészen biztosan a megyei első osztálynak nekivágó együttes frissen kinevezett szakvezetőjével készített interjúval hamarosan jelentkezünk.

Next Post

Megye egyes skalpot szerzett a Bernecebaráti-Kemence

A kétgólos hátrányból felálló hazaiak az Érsekvadkert ellen arattak szép győzelmet. Szombaton edzőmérkőzésen találkozott a nógrádi foci vérkeringéséhez ismét csatlakozó Bernecebaráti-Kemence és a hosszú idő után ismét pályára lépő Érsekvadkert. A két osztállyal följebb játszó vendégek kétgólos előnyre tettek szert a szünetig, a második félidőben viszont valahonnét új erőre kapó […]
error: Content is protected !!