Több megyei mérkőzés kapcsán is közbeszólt az eső

Gabi

A Héhalom-Szécsény és a Berkenye-Cered meccseket semleges pályán játsszák le, míg az Építők KC-Bercel találkozót elhalasztották.

Úgy tűnik, a kedvezőtlen időjárás, pontosabban a leeső nagy csapadékmennyiség több megyei mérkőzés kapcsán is közbeszólt. A Héhalom SE-Szécsény VSE mérkőzést szombaton tizenöt órától Egyházasdengelegen fogják megrendezni, míg a Berkenye SE-Cered VSE párosításra déltől kerül sor a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpont műfüves pályáján.

A megye kettő tavaszi nyitányára tervezett Építők KC-Bercel KSK párbajt elhalasztották, ezt a csörtét egy későbbi időpontban, vélhetően valamelyik hétköznap bonyolítják majd le. Egyelőre az említett összecsapásokkal kapcsolatban tudunk hivatalos változásokról, de könnyen lehet, a kezdősípszóig itt-ott még történhet eredetileg be nem tervezett módosítás.

Frissítés: a Kálló SE-Bánk SE találkozót a gödöllői műfüves játéktéren hozzák tető alá vasárnap tizenhét órától.

Vasárnapi frissítés: a Kétbodony SE-Keszegi SE párbaj Romhányban lesz, míg a Felsőpetény SE-Patak SE meccsen felcserélték a pályaválasztói jogot a felek.

Next Post

A megye egy szombati eredményei

Beindult a tizennyolcadik forduló. START-HIBO Megyei I. osztály, 18. forduló, szombat:  Berkenye SE-Cered VSE 3-2 (2-1) Salgótarjáni BTC-Silver Tüzép-Karancsberény  11-0 (7-0) Pásztó SK-Diósjenő SE 1-2 (1-1) Héhalom SE-Szécsény VSE 4-2 (1-2)
error: Content is protected !!