Egy félidő alatt döntött a Mátraterenye

Gabi

Három nyeretlen mérkőzést követően tudtak nyerni a Diósjenővel elbánó házigazdák.

Múlt hétvégén a Diósjenőt fogadta a Mátraterenye a megye egyben. Kiegyenlített meccsnek néztünk elébe, nem volt esélyese a tizenegyedik körben lepergő összecsapásnak.

Korai tapogatózás után az első félidő derekán Znamecz révén a házigazdák szerezték meg a vezetést, majd ugyan próbálkoztak az egyenlítéssel a látogatók, a szüneti előtti percekben eldöntötte az érdemi kérdéseket az előnyben lévő brigád. Előbb Bartha köszönt be büntetőből, majd Kerényi lőtt hatalmas gólt tizennyolcról.

A második etap is a hazaiaké volt, nem tudták viszont már növeli lépésfórjukat. A hiányzások által sújtott vendégeknek sem sikerült szépíteni, így ellenfelük három-nullás diadalt aratott. Három döntetlen után nyertek újra a ‘terenyeiek, akiknél ráadásul a napokban leigazolt Alapi Gábor is bemutatkozott.

Megyei I. osztály, 11. forduló:

Mátraterenye SE-Diósjenő SE 3-0 (3-0)

Mátraterenye, sportpálya, 150 néző. Vezette: Strehó E. (Szász K.)

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Miklós M., Kerényi , Határ (Novota, 51.) – Pozsár, Babka – Horváth Sz. (Alapi, 46.), Bartha (Nagy R., 80.), Domán (Bujtár, 51.) – Znamecz (Sipkó Bence, 69.). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Diósjenő SE: Szaszovszki – Németh, Krajcsek, Pincze, Bőgér Á. – Pálinkás, Bőgér D., Lakatos Cs. (Lakatos Sz., 73.), Lami – Varga Gy., Oláh Tamás. Vezetőedző: Eőry Tibor.

Sárga lap: Oláh Teofil, ill. Oláh Tamás, Lami, Pincze, Varga Gy., Szaszovszki

Gól: Znamecz (24.), Bartha (42.), Kerényi (45.)

Jók: Oláh Teofil, Kerényi, Pozsár, Horváth Sz., Bartha, Znamecz, Alapi, ill. az egész csapat

Bujtár Tamás: Megérdemelt győzelmet arattunk egy jó erőkből álló vendégcsapat ellen. Az első félidőben sikerült eldönteni a mérkőzést. Úgy gondolom, ha a második félidőben jobban koncentrálunk akkor nagyobb aranyú is lehetett volna ez a győzelem. Még van öt mérkőzésünk, megpróbálunk minél több pontot gyűjteni és felzárkózni a tabellán. Minden játékosomnak gratulálok a mai teljesítményhez. Megyünk tovább, készülünk az újabb nehéz meccsre, ami vár ránk.

Eőry Tibor: – Az eredmény ellenére maximálisan elégedett vagyok a csapattal, akik eljöttek. Három koronavírusos játékosom van, akiről az utolsó pillanatban derült ki. Két játékos pedig nem érkezett meg, hogy miért nem, azt sajnos nem tudom. Őket kellett pótolni. Azok a játékosok, akik itt voltak, maximálisan helytálltak, mindent megtettek a csapatért. Ma ennyire voltunk képesek. Amellett megint nem tudok szó nélkül elmenni, hogy amit ma művelt a játékvezetés, az tényleg kritikán aluli! Az ellenfél jogos egy-nullás vezetése után olyan tizenegyest adott meg, ami komolyan mondom, nevetséges! Az még duplán padlóra küldte a csapatot. Mindent megpróbáltunk, a második félidőben úgy érzem, fölényben játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki. Most sajnos nem sikerült gólt rúgni. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós összefoglaló és rengeteg fotó a BSE-SBTC derbiről

Megtekinthetőek az NB III-es megyei rangadó fontosabb eseményei. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy-egyes döntetlennel fejeződött be az NB III Keleti-csoportjának tizenhatodik körében lejátszott BSE-SBTC megyei rangadó. Szabó Norman fejesével a házigazdák kerültek előnybe, majd még inkább nyeregben érezhették magukat, hiszen előbb Bocsit, majd Sárközit is kiállította a bíró. A […]
error: Content is protected !!