Heves megyei gárdát intézett el a Karancslapujtő

Gabi

Négy gólt elérve húzta be soros fellépését Romhányi Tamás legénysége.

Vasárnap újabb előkészületi mérkőzés várt a Karancslapujtőre, méghozzá a Heves megyei első osztályú Felsőtárkánnyal Egerben. Jól sikerült túrát zárt a nógrádi csapat, hiszen már a szünetre is előnnyel mehetett az első félidőben kétszer betaláló együttes, végül pedig négy-egyes arányban nyert Romhányi Tamás armadája.

Felkészülési mérkőzés:

Felsőtárkány SC-Karancslapujtő KSE 1-4 (0-2)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Karancslapujtő KSE: Egyed – Ajtai, Bacsa (Tóth Sz.), Cseh, Bodor – Zsély B., Romhányi – Oláh Á., Czigler (Zsély D.), Kovács B. Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Pál G. (2), Oláh Á., Kovács B.

Romhányi Tamás: Kicsit tartottam a mérkőzéstől, mert csak tizenkét mezőnyjátékossal utaztunk el, de akik ma pályára léptek, azok nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Remek támadásokat vezettünk és a védekezésünk is kezd összeállni. A 75. perc környékére elfáradtunk, de ez ilyenkor érthető. Kemény héten vannak túl a játékosok. Megyünk és dolgozunk tovább. Azok a játékosok, akik ma nem tartottak a csapattal, pedig nem volt halaszthatatlan dolguk, azok szégyelljék magukat és gondolkozzanak el. Én is ezt fogom tenni!

Next Post

Bevette Rétságot a Romhány

Hamar eldöntötték a pontok sorsát a vendégek. Szombaton a Rétság VSE-Romhány SE mérkőzéssel kezdődött meg a tavaszi szezon a nyugati megye háromban. Bár előzetesen nem feltétlenül lehetett arra számítani, hogy egyoldalú keretek között pereg le a korábban a tizenharmadik körből elhalasztásra kerülő meccs, végül így történt. Remekül indították a párbajt […]
error: Content is protected !!