Szügyben játszott edzőmérkőzést a Berkenye

Gabi

Egy góllal bizonyultak jobbnak a megye egyes vendégek.

Szombaton edzőmérkőzésen lépett pályára az előző lezárt szezont a megye egy ötödik helyén befejező Berkenye, a nyugat-nógrádiak az egy osztállyal lejjebb felfüggesztett bajnokságtól a harmadik pozícióban elköszöntő Szügyhöz látogattak.

A baráti hangulatban lepergő gyakorló meccs első félidejét követően kétgólos előnyre tettek szert a vendégek, és mivel a házigazdáknak a második felvonásban csak szépíteni sikerült, a több ziccert is elrontó látogatók végül kettő-egyes arányban nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Szügy SE-Berkenye SE 1-2 (0-2)

Szügy SE: Tresó – Szilágyi G., Gaál, Földvári, Tövis – Hugyecz, Saár, Pintér, Sági, Szemerédi – Hodászi. Csereként léptek pályára: Szenográdi, Czibulya, Kakuja, Koplányi. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Berkenye SE: Hisbéli – Rácz, Porvay, Keresztes, Szandai – Kántor, Mátyás P., Rottek (Hesz), Rusvay (Bódis), Greff – Fábri. Vezetőedző: Mohácsi László.

Gól: Hugyecz, ill. Mátyás P., Fábri

Koplányi Örs: – Jó iramú mérkőzésen, a vírus utáni első mozgásunk alkalmával, jól helytálltunk a megye egyes ellenféllel szemben.

Mohácsi László: – Jó volt ismét pályán, mérkőzés közben látni a két csapatot! A ragyogó pálya, a két jó csapat pedig csak fokozta az „élvezetet”. A srácok is ficánkoltak rendesen, bár el is fáradtak kellően, mivel nem voltak teljesek a keretek. A mi részünkről elérte a célját a meccs, hiszen nem sérült meg senki, szervezetten és helyenként jól is játszottunk, igaz, a kapu előtt még akadtak pontatlanságok, de ez a mostani időszakban másodlagos is. Köszönjük a szügyi barátainknak a mérkőzést és a vendéglátást.

Next Post

Több megye hármas csapat sem pihent

Bajnoki riválist intézett el a Magyargéc és a Legénd, Pest megyei ellenfélnél ikszelt a Hont. Az elmúlt hétvégén öt megye hármas alakulat gondolta úgy, hogy edzőmérkőzésen lép pályára. A Magyargéc a Ludányhalászival, míg a Legénd a Kétbodonnyal bánt el, a Hont pedig döntetlent játszott a Pest megyei negyedik vonalbeli Galgagyörknél. […]
error: Content is protected !!