Szombaton rendezik az idei Berkenye Kupát

Gabi

Három csapat vesz részt a komoly hagyományokra visszatekintő rendezvényen.

Szombaton reggel kilenc órási kezdéssel ismét lebonyolításra kerül a komoly múltra visszatekintő, immáron több mint húsz éve életre hívott Berkenye Kupa (korábban: Málna Kupa, Pölös Kupa, Hűtőház Kupa). Értelemszerűen az esemény helyszíne benne van a három együttest felvonultató torna nevében. A hazai társulat mellett a szintén megye egyes Szendehely FC és az egy osztállyal lejjebb szereplő Szügy SE kapott még meghívást a szervezőktől.

Mint German Józseftől megtudtuk, a résztvevők kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy számukra különösen szimpatikus csapatokat invitáljanak meg. A házigazda települést polgármesterként is segítő sportember továbbá hozzátette, a cél, hogy a rendezvény megfelelően szolgálja a gárdák felkészülését a közelgő szezonra, egyben ugyancsak elhangzott, hogy sérülésmentes, jó hangulatú meccseket vár, és reméli, a foci lesz majd a középpontban. A kétszer harmincöt perces körmérkőzések után az első helyezett egy serleggel gazdagodik, lesz három különdíjas, a nap zárasaként pedig még egy közös ebéden is összegyűlnek majd a felek.

Next Post

Már ismert a megye kettő következő évadának összetétele

Tíz résztevője lehet majd a küzdelemsorozatnak. Korábban már beszámoltunk róla, hogy nézhet ki a 2020/2021-es szezon indulóinak listája a megye egyben, illetve a legalacsonyabb ligában. Most a talán leghányatottabb sorsú pontvadászattal, a megye kettővel folytatjuk a sort. Perpillanat úgy tűnik, tíz csapat veselkedhetnek majd neki a közelgő küzdelemsorozatnak, maradjunk annyiban, […]
error: Content is protected !!