Megye kettes élgárdát vert meg a Szécsény

Gabi

Hatgólos edzőmeccsen fektette két vállra a Szügyöt Kelecsényi Gábor csapata.

Szombaton előkészületi találkozón mérte össze tudását a megye kettes Szügy és az egy osztállyal följebb szereplő Szécsény. A balassagyarmati műfüves pályán lejátszott edzőmérkőzés első félidejét kétgólos előnnyel zárta Kelecsényi Gábor fiatalos armadája, és ugyan a fordulást követően mindent megtett a másik oldal a talpra állásért, csak a szépítés sikerült, így négy-kettes győzelmet arattak a szécsényiek.

Felkészülési mérkőzés:

Szügy SE-Szécsény VSE 2-4 (0-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya zárt kapuk mögött.

Szügy SE: Tresó – Czibulya, Gaál, Földvári, Szilveszter B. – Hugyecz, Ágner, Dombóvári, Hodászi, Jónás M. – Rónási. Csereként léptek pályára: Saár, Kavas, Kakuja, Szemerédi, Szikora. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Molnár, Pityi, Farkas – Fábián, Bene, Szekeres – Kovács S., Csizmadia, Horváth Cs. Csereként léptek pályára: Szerémi D., Szintai, Rónai, Szabó B., Langa, Komár, Gyenes. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Rónási, Ágner, ill. Horváth Cs. (2), Kovács S. (2)

Koplányi Örs: Nagyon jó volt újra pályára lépni. Az első húsz percben még vissza kellett szokni a nagy pályához, sok volt az eladott labda, ezt ki is használta az ellenfél. A második félidőben már jobban játszottunk, néha már jól járatuk a labdát, több helyzet is ki tudtunk alakítani, de irányító nélkül nagyon nehéz játszani. Erőben jól álltunk, úgyhogy, elsőre nem volt rossz! Sok sikert a Szécsénynek!

Kelecsényi Gábor: – Két hét alatt az ötödik edzőmeccsünkön vagyunk túl a heti edzések mellet, de ma is jó iramban játszottunk. A védekezésünkben volt két-három hiba, amit az egyébként jól játszó ellenfél ki is használt. Köszönjük és sok sikert kívánok a Szügy csapatának.

Next Post

Heves megyei ellenféllel szemben aratott sikert a Pásztó

Négy gólt szerezve győzött Nagy Tamás alakulata. Szombaton második téli edzőmeccsét is letudta a megye egyes Pásztó. Nagy Tamás csapata a Heves megyei másodosztályú Apccal hangolt a hatvani műfüves pályán. A nógrádi gárda három szerzett góljának köszönhetően már a szünet előtt eldöntötte az érdemi kérdéseket. A második etap már nem […]
error: Content is protected !!