Szerdáig lehet nevezni a Megyei Kupa 2020-as kiírására

Gabi

Várják az érdeklődő csapatok jelentkezését, az első négy helyezett ismét komoly pénzjutalomban részesül.

Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy a tavaszi szezon során az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága megrendezi a Megyei Kupát. Amennyiben lesz tizenhat delikvens, idén is tető alá hozzák az eseményt, egészen szerdáig várják az érdeklődők jelentkezését, a megye egytől, a második vonalon át, egészen a legalacsonyabb osztályig.

A nevezés pusztán ezer forint, az első négy helyezett viszont ezúttal is pénzdíjazásban részesül, az aranyérmes csapat háromszázezer, a második kétszázezer, a harmadik és a negyedik pedig egyaránt száz-százezer forint jutalmat kap. Úgy tudjuk, a megye egy nagy része még nem jelezte indulási szándékát, amennyiben pedig ez az állapot nem változik, komolynak mondható klubok is távol maradhatnak az idei sorozattól.

Next Post

Tovább erősödött az SBTC

A megye egy éllovasához az NB III-ból visszatérő Szabó Tibor tavasszal ismét a salgótarjániakat segítheti játékával. A téli időszakban sem tétlenkedik az SBTC, Rubint Richárd kemény felkészülést vezényel a megye egyes éllovasnak, de ami ugyancsak fontos, szépen-sorban jól sikerült edzőmérkőzésekkel rukkolnak elő a fekete-fehérek. Korábban már beszámoltunk róla, hogy megyeszékhelyünk […]
error: Content is protected !!