Mérkőzést pótolnak szerdán a megye egyben

Gabi

Az Építők a Mátraterenyét fogadja.

Ezen a héten szerdán is rendeznek mérkőzést a megye egyben. A tizenhatodik körből elhalasztott összecsapáson az Építők a Mátraterenyét fogadja. A vendégeket jelölhetjük meg favoritként, gyorsan hozzátennénk azonban, hogy érdemes lesz résen lenniük. Mindkét gárda kellemes élményeket tudhat a háta mögött. A házigazdák hosszú idő végre ismét örülhettek legutóbbi bajnokijuk után, ráfért már a sikerélmény Berki Krisztián legénységére. A látogatók edzőmeccsen estek túl, amit be is húztak, számukra külön örömöt jelenthet, hogy ebben a naptári évben még veretlenek a pontvadászatban.

A ‘terenyeiek remek szériája egyúttal azt is eredményezi, hogy jelenleg a dobogó legalsó fokán tanyáznak, vesztett egységek tekintetében pedig még jobban állnak, ha behúzzák két elmaradó csörtéjüket, rögtön még előrébb léphetnek. Ne menjünk azonban ennyire előre, először valahogy most kellene nyernie Bujtár Tamás alakulatának, mely törekvés nem is ígérkezik ördögtől valónak, biztosak lehetünk azonban benne, hogy az otthonukban tényleg bárkire veszélyes salgótarjániak tartogatnak egyet s mást a tarsolyukban. Maximális fordulatszámon pörögve pedig okozhatnak is kellemetlenségeket az eltiltás miatt két alapemberét is nélkülözni kényszerülő másik oldalnak.

START HIBO Megyei I. osztály, a 16. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

2021. április 7. (szerda), 17.00:

Építők KC (12.)-Mátraterenye SE (3.)

Salgótarján, Forgáchi Sporttelep. Vezeti: Urbán Viktor (Chikán Péter, Nagy István)

Next Post

Hihetetlen meccsen mentett pontot a Varsány

Az utolsó hét percben elért három góljukkal ikszeltek Magyargécen a nem mindennapi feltámadást bemutató vendégek. Múlt szombaton Magyargécre volt hivatalos a Varsány a keleti megye háromban. A tizennyolcadik forduló rangadóján csaptak össze a felek, kemény menetnek néztünk elébe. Alaposan be is kezdtek a csapatok, nyolc perc elteltével pár három gólt […]
error: Content is protected !!