Szerdán is játszanak a megye egyben

Gabi

A Szendehely az Érsekvadkerttel csap össze a balassagyarmati műfüves pályán.

A múlt hétvégén lepergő tizenegyedik kört követően szerdán is sor kerül egy mérkőzésre a megye egyben, a nyolcadik fordulóból elhalasztott meccsen a Szendehely az Érsekvadkerttel nézhet farkasszemet. A találkozót a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpont műfüves pályáján bonyolítják le, természetesen villanyfény mellett.

Gyakorlatilag abszolút háromesélyesnek tűnik a csörte, ugyan négy hely választja el egymástól a feleket, pusztán egy pont van a gárdák között. Közös a résztvevőkben, hogy egyaránt vereséggel hangoltak, míg a szendehelyiek idegenben szedtek be pofont, addig a másik oldal vállalható fiaskót könyvelhetett el. Ezúttal alaposan megizzaszthatják a másikat a csapatok, nyugodt szívvel megállapítható, kiegyenlített viaskodás keretein belül dőlhetnek el az érdemi kérdések. Mivel ritkán látható módon egyben van a mezőny, fontos pontokat tehetne zsebre az esetleges győztes, a nyertes brigád közvetlenül tapadhatna a dobogósokra a folytatásban.

Megyei I. osztály, a 8. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, 2020. november 4. (szerda), 18.00:

Szendehely FC (5.)-Érsekvadkert SE (9.)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya. Vezeti: Szakal Tamás (Dobsonyi László, Béres Krisztián)

Next Post

Talpra állva szerzett pontot a Bernece

Hiába tett szert kétgólos előnyre a Patak, a házigazdák az utolsó percekben döntetlenre mentették a rangadót. A mögöttünk hagyott hétvégén Kemencén játszották a nyugati megye hármas bajnokság tizenkettedik fordulójának rangadóját, a házigazda alakulat a Patakot fogadta. Teljes mértékben háromesélyes mérkőzésre volt kilátás, hiszen remek csapat mérte össze tudását. Jó iramban […]
error: Content is protected !!