Elvárható sikert aratott a Szendehely

Gabi

Budapesti ellenfelet fektetett két vállra Dénes György gárdája.

Vasárnap is pályán volt a megye egyes Szendehely. A fővárosi negyedosztályban szereplő FC Budapesttel hangolt Dénes György armadája Újpesten. Az edzőmérkőzés első félidejében még nem született gól, a szünetet követően viszont megrázták magukat a délnyugat-nógrádiak, végül pedig kettő-nullra nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

FC Budapest-Szendehely FC 0-2 (0-0)

Budapest, Bánka Kristóf Sportközpont, zárt kapuk mögött.

Szendehely FC: Mák – Bodonyi, Boér, Márkus, Fidel – Bonafert, Varga B., Juhász-Ilyés, Szekeres – Gáspár F., Wassim. Csereként léptek pályára: Győri, Veisz, Horváth M., Douzi, Olatunde, Tiszttartó. Vezetőedző: Dénes György.

Gól: Wassim (2)

Dénes György: A múltkori mérkőzésből kiindulva, azt hittem, hogy folytatjuk, amit gyakoroltunk. De sajnos nem. Az első félidőben borzalmasan játszottunk. Nincs mit szépíteni, és nem is kell! A szünet után Harry Potter varázspálcája segített, és azt láttam, amit várok! Borzalmasan messze vagyunk, az általam elvárt dolgoktól, viszont az irány jó. Kérdés, hogy milyen gyorsan sajátítják el a srácok, és milyen gyorsan lesz ennek eredménye.. Jövő hétre a Bánk ellen, ez finoman fogalmazva is k…a kevés lesz..

Next Post

Újra igazolta az osztálykülönbséget a Nőtincs

Soros edzőmérkőzésén is Pest megyei alacsonyabb ligás ellenfelén kerekedett felül Nyikos József csapata. Vasárnap ismét gyakorló mérkőzésen volt érdekelt a megye egyes Nőtincs, a Pest megyei harmadosztály Északi-csoportjában szereplő Váchartyánnal találkozott Nyikos József alakulata Dunakeszin. Az első félidő után egygólos előnybe került a nógrádi csapat, a szünet után újabb két […]
error: Content is protected !!