Szendehelyen még meg kell beszélni pár dolgot

Gabi

Surin András edző szerint a következő időszakban heti egyszer járhat majd össze csapata, a jövő azonban még rejt magában nyitott kérdéseket.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a tizenhatodik helyen befejező Szendehely FC-t irányító Surin Andrással folytatjuk.

Surin András: – Azt gondolom, várható volt, hogy így fog dönteni az MLSZ és nem fejezzük be a szezont. Május közepe van, kiesett két hónap. Nem sokára kezdődik a nyár, mindenki menne üdülni, ha szabad. Az NB I-ben szerda-szombati ritmusban le tudják zavarni a hátralévő meccseket, de amatőr szinten nem lehetett volna bepótolni a lemaradást, ez a megye egyben nem kivitelezhető. Szóval én erre számítottam. Ez rosszul érintette a csapatot, de gondolom, ezzel mindenki így van. Nem lehetett edzeni, a közösség is szétesett, mert nem találkozhattunk egymással. Úgy vélem, a következő időszakban minimum egy mozgást azért össze fogunk hozni, hogy újra visszarázódjunk a futball körforgásába, azt viszont nem hiszem, hogy a nyári pihenőig már óriási munkát végeznénk. A következő idény kapcsán még nem mondanák semmit. Itt lesz a nyári szünet, egy átigazolási időszak, ahol jönnek-mennek az emberek, az edzők is. A vezetőséggel majd leülünk, aztán megbeszéljük, velem képzelik-e el a jövőt vagy nem, illetve, hogy én szeretném-e még folytatni vagy nem.

Next Post

,,Ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik"

Romhányi Tamás megtiszteltetésnek érzi, hogy átvehette a Karancslapujtő KSE irányítását. Egy ideje már nyilvánosságra került, hogy Romhányi Tamás a Mátraterenyétől az egyaránt megye egyes Karancslapujtő KSE-hez tette át székhelyét, a jövőben már utóbbi csapatot fogja segíteni játékos-edzőként. Klubváltása kapcsán kérdeztük a szakvezetőt. – Milyen gondolatokkal búcsúzott Mátraterenyéről? – Felemás gondolatok kavarognak […]
error: Content is protected !!