Pest megyei csapattól kapott ki a Szendehely

Gabi

Nem bírt el a Kenesei Krisztián által vezetett Ráckevével a nógrádi gárda.

Szombaton újabb edzőmérkőzésen volt érdekelt a megye egyes Szendehely, Dénes György csapata a Pest megyei másodosztály Déli-csoportjában szereplő Ráckevével csapott össze a budapesti Bánka Kristóf Sportközpontban. Jó erőkből álló, többek között Kenesei Krisztiánt is a soraiban tudó ellenféllel melegített a tavaszi idényre a nógrádi gárda, végül pedig nem is termett babér a szendehelyieknek, három-nullás vereséggel zártak.

Felkészülési mérkőzés:

Szendehely FC-Ráckeve VAFC 0-3 (0-2)

Budapest, Bánka Kristós Sportközpont, zárt kapuk mögött.

Szendehely FC: Mák – Márkus Zs., Boér, Földvári D., Szekeres – Balogh, Budai, Bonafert A, Németh Á. – Gáspár, Wassim. Csereként léptek pályára: Győri, Veisz, Hayer, Horváth M. Vezetőedző: Dénes György.

Ráckeve VAFC: Matus – Dudu, Gyurcsányi, Horváth, Földi – Tóth R., Mucsi, Kiss K., Huszárik – Ognijen, Kenesei K. Csereként léptek pályára: Mészáros, Farkas, Kalmár, Márkus Zs., Sina. Vezetőedző: Ködöböcz Csaba.

Gól: Mucsi, Kenesei K., Szekeres (öngól)

 

Dénes György: Az eddigi legnehezebb mérkőzés volt előttünk, hiszen a Pest megyei másodosztály élmezőnyéhez tartozó, a Magyar Kupában a Ferencváros ellen elbukó, valamint a keretükben jó pár száz NB I-es mérkőzéssel rendelkező játékos tudó Ráckeve ellen léptünk pályára. Viszont felülmúlták az előzetes elvárásaimat a srácok. Nyugodtan mondhatom, hogy egy minimális periódustól eltekintve, maximálisan elégedett voltam! Sok ilyen erős, és stabil csapat elleni t találkozó segíti az előrelépést. Köszönöm Ködöböcz Csabiéknak, hogy eljöttek, és sok sikert nekik a bajnokságban. “Kenőnek” üzenem, hogy a kis gól is gól…

Ködöböcz Csaba: – A hozzáállással elégedett lehetek, az eredmény ellenére a játékkal kapcsolatban viszont van hiányérzetem, sok ki nem kényszerített hibával, rengeteg eladott labdával játszottunk. Sok sikert a Szendehelynek a bajnokságban!

Next Post

Így győzte le a Körösladányt a BSE

Videós összefoglaló az NB III-as ellenfelet két vállra fektető balassagyarmatiak egygólos sikeréről. Már hírt adtunk róla, hogy egy-nullás győzelemmel abszolválta soros bemelegítő fellépését a harmadosztály Keleti-régiójában versenyző BSE. Az ugyancsak NB III-as, a Közép-csoportban szereplő Körösladányt felülmúló házigazdák Kamarás György góljával nyertek, a hetedik percben esett a minden eldöntő találat. […]
error: Content is protected !!