Budapesti csapattal ikszelt a Szendehely

Gabi

Hiába vezetett három góllal Dénes György együttese, döntetlen lett az edzőmeccs vége.

Csütörtökön sem pihent a megye egyes Szendehely, a budapesti harmadosztályban szereplő Duna SK-val csapott össze Dénes György társulata. A nógrádi gárda kezdte jobban a gyakorló mérkőzést, háromszor is beköszöntek a vendégek. Ezt követően viszont feltámadtak a házigazdák, végül pedig döntetlennel ért véget az edzőmeccs.

Felkészülési mérkőzés:

Duna SK-Szendehely FC 3-3 (1-3)

Budapest, Bánka Kristóf Sportközpont, zárt kapuk mögött.

Szendehely FC: Győri – Bodonyi, Márkus, Boér Budai – Balogh, Bonafert, Varga B., Németh – Gáspár F., Wassim. Csereként léptek pályára: Tiszttartó, Juhász-Ilyés, Kovács B., Fidel, Hayer, Veisz, Douzi, Olatunde. Vezetőedző: Dénes György.

Gól: Németh (2), Balogh

Dénes György: Kellemes meglepetés. Így jellemeznem ezt a mérkőzést. Egy igen masszív és dinamikus csapat ellen léptünk pályára. A hétköznap ellenére a teljes keret 85%-a el tudott jönni, ami még is látszott a játékunkon. Még engem is meglepett, hogy milyen ritmusban, és alázattal játszottunk, nem mellesleg parádés találatokat szereztünk, így három-egyes előnnyel fordultunk. Szünet után az össze csere pályára lépett, ami a játékunkban, illetve az eredményben is megmutatkozott. Gratulálok a srácoknak, mert kezdjük kapiskálni, hogy mit is szeretnék! Szombaton pedig a Bánk ellen, az első félidei játékot várom ezek után!

Next Post

Az NB III-ból is igazolt a Karancslapujtő

Két-két érkezőt és távozót jegyezhetett fel Romhányi Tamás alakulata. Február 14-én pergett le a téli átigazolási időszak. Ezekben a napokban számba vettünk pár olyan megye egyes csapatot, ahol komolyabbnak nevezhető mozgásra került sor a holtidényben. Most egy újabb társaság jön a sorban. A Karancslapujtőnél két érkezővel gyarapodott a keret, Oláh […]
error: Content is protected !!