Feltartóztatta a Karancslapujtőt a Szécsény

Gabi

Csak a hajrában tudtak egyenlíteni a tavaszi szezon korábbi részét hibátlanul megvívó vendégek.

Múlt szombaton Szécsénybe volt hivatalos a Karancslapujtő a megye egyben. A vendégek számítottak a tizenhatodik körben esedékes mérkőzés esélyeseinek, de tudvalevő volt, hogy nem mehetnek biztosra a tavasszal már komoly meglepetésekkel előrukkoló ellenfelükkel szemben.

Jobban is kezdték a találkozót a kellő lelkesedéssel felvértezve ringbe szálló házigazdák, Horváth révén pedig már az első negyedórában bevették a kaput. Ezt követően képtelenek voltak megújulni a szünetig a vendégek, így nem változott az állás a pihenőig.

A második felvonásban valamivel aktívabbnak bizonyultak, ettől függetlenül viszont jó darabig masszívan állták a sarat a mindent beleadó házigazdák. Már a hajrában járt az ütközet, amikor a nem sokkal korábban csereként beszálló Cseh kihasznált egy kósza lehetőséget, a védőből támadóvá avanzsáló játékos góljával pedig egyúttal kialakult az egy-egyes végeredmény. Ezúttal is jár a dicséret a szécsényieknek, hiszen egy, az ebben a naptári évben letudott bajnokijain még hibátlan vetélytársat tudtak feltartóztatni.

START HIBO Megyei I. osztály, 16. forduló:

Szécsény VSE-Karancslapujtő KSE 1-1 (1-0)

Szécsény, zárt kapuk mögött. Vezette: Szakal T. (Boda V., Pál A.)

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Csuka, Pityi, Csizmadia (Fábián, 73.) – Molnár, Bene, Szekeres – Kovács S., Horváth Cs. (Lőrik, 81.), Rónai (Szintai, 87.). Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Karancslapujtő KSE: Paris – Zsély D., Romhányi, Gyarmati, Bodor (Bacsa, 46.) – Ajtai, Zsély B. – Banka D., Kovács B. (Cseh, 76.), Lavrik – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Sárga lap: Molnár, ill. Lavrik

Gól: Horváth Cs. (14.), ill. Cseh (83.)

Jók: az egész csapat, ill. Zsély D.

Kelecsényi Gábor: – Nagyszerű, egységes csapatmunka volt a mai. Egy-két helyzet adódott mindkét oldalon, amiből igazságos döntetlen alakult ki. További sok sikert a ‘Lapujtőnek!

Romhányi Tamás: – Az első félidőben kritikán alul játszottunk. Lassan, körülményesen és ötlettelenül fociztunk. De ami még ettől is bosszantóbb, hogy akaratgyengén is. Erre még az sem mentség, hogy a pálya talaja kombinatív játékra alkalmatlan volt. A szünet után legalább akaratban előreléptünk, ennek és Cseh Marci higgadt centerjátékának köszönhetően sikerült egyenlítenünk. Ma nem érdemeltünk győzelmet. Tanulnunk kell ebből a meccsből. Nem történt azért nagy tragédia. Elhoztunk egy pontot egy fiatal csupa szív csapat otthonából. Gratulálok a kollégámnak a munkájához.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megállította a Berkenyét a Palotás

A 92. percben egyenlítettek az éllovas ellen a kétszer is kétgólos hátrányból talpra álló házigazdák. A mögöttünk hagyott hétvége szombatján Palotásra volt hivatalos a Berkenye a megye egyben. A veretlen vendégek számítottak a tizenhatodik körben esedékes meccs esélyesének, de sejthető volt, hogy nem lesz egyszerű dolguk és tartogat egyet s […]
error: Content is protected !!