Heves megyei ellenfelet múlt felül a Szécsény

Gabi

Soros edzőmérkőzésén a Pétervásárát fektette két vállra Kelecsényi Gábor fiatalos csapata.

Szerdán újabb gyakorló meccsen vett részt a megye egyes Szécsény, a Heves megyei első osztályban szereplő Pétervásárával találkozott a Kelecsényi-alakulat. A változatos edzőmérkőzésen kétgólos előnyre tett szert a nógrádi társulat, aztán még a szünet előtt szépített a másik oldal. A fordulást követően növelték lépésfórjukat a szécsényiek, akik végül három-kettes arányú győzelemmel zárták a kissé feszült légkörben befejeződő találkozót.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Pétervására SE 3-2 (2-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya zárt kapuk mögött.

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Molnár, Pityi, Farkas – Csuka, Bene, Szekeres – Kovács S., Csizmadia, Horváth Cs. Csereként léptek pályára: Szerémi D., Komár, Rónai, Szabó B. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Pétervására SE: Csák – Szőllősi, Sándor A., Hegedűs, Ökrös – Oláh F., Angyal (Budveszel), Tóth B., Oláh Sz. – Rátóti, Kovács Z. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gól: Kovács S., Csizmadia, Szabó B., ill. Tóth B., Oláh Sz.

Kelecsényi Gábor: Sajnos először azzal kell kezdjem, hogy az ellenfél középső idős védője előbb elütötte, majd szóváltás után arcon ütötte fiatal játékosomat, akit ezután már nem engedtem vissza a pályára. Így az utolsó húsz percet tíz emberrel játszottuk, mert már a többieket beküldtem az öltözőbe. Ezen idő alatt a serdülőkorú Szabó révén három-egyre növeltük előnyünket. Sajnos ez az esemény beárnyékolta az egyébként nagyon jó iramú, színvonalas meccset. Mai csapatom tizenöt játékosából tízen tizenkilenc év alattiak! (Négyen tizenhat évesek!) “Csatinak” köszönöm a megkeresést és sok sikert kívánok a bajnokságban.

Csatlós Tamás: – Nagyon sokat edzettünk a három hét alatt, ami most meglátszott a srácokon. Fáradtan mozogtunk. De a mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. Hét játékos nem játszott a mérkőzésen, de a szerda-szombati ritmusban most a fiataloké volt a lehetőség, hogy megmutassák, a felnőtt futballban is lehet rájuk számítani. Van két és fél hetünk, hogy össze rakjuk a játékunkat! Köszönöm a Szécsénynek a mérkőzést és sok sikert nekik a bajnokságban.

Next Post

Szombaton beindul a tavaszi szezon a megye egyben

A hatodik fordulóból elhalasztott mérkőzésen fogadja a Palotás a Diósjenőt. Szombaton kezdetét veszi a tavaszi szezon a megye egyben. Egy találkozóra kerül sor a hétvégén, amit még a hatodik fordulóból halasztottak el. Ősszel a jelenleg második palotásiak szerepeltek jobban, a másik oldalon azért csúsztak be nem várt eredmények. Ezzel együtt, […]
error: Content is protected !!