Pest megyei csapatot győzött le a Szécsény

Gabi

A Dunakeszi volt a nógrádi alakulat első téli edzőpartnere.

Szombaton lejátszotta első téli edzőmérkőzését a megye egyes Szécsény. Kelecsényi Gábor társulata a Pest megyei első osztály tizenkettedik helyén álló Dunakeszivel mérte össze tudását a balassagyarmati műfüves pályán. Az első felvonásban Horváth Csaba révén a nógrádi társaság került lépésfórba, majd ugyan a második etapban egyenlített a másik oldal, Kovács Simán révén végül kettő-egyes győzelmet arattak a szécsényiek.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-VS Dunakeszi 2-1 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Molnár, Pityi, Farkas – Csuka, Szekeres, Bene – Horváth Cs., Géczi, Kovács S. Csereként léptek pályára: Szerémi D., Csizmadia, Gombár, Szintai, Rónai, Gyenes, Fábián.Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Horváth Cs., Kovács S.

Kelecsényi Gábor: Egy jó, szervezett csapattal találkoztunk első felkészülési meccsünkön. Ellenfelünk többet birtokolta a labdát, mi a megbeszéltek szerint a védekezésünkből próbáltunk építkezni. Mindkét oldalt két-három három gólszerzési lehetőség adódott, amit mi használtunk jobban. Köszönjük és további sok sikert kívánok a Dunakeszi csapatának.

Next Post

Így kapott ki Egerben a BSE

Visszajátszás a az NB III-as balassagyarmatiak első téli gyakorló meccséről. Szöveges formában már beszámoltunk róla, szombaton három-nullás arányban maradt alul első téli edzőmérkőzésén a BSE. A szintén a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő, a dobogó legalsó fokán telelő Egernél vendégszereplő Ipoly-partiak Olasz büntetőjét követően már a szünet előtt hátrányba kerültek. A […]
error: Content is protected !!