Simán győzött a Nőtincs

Gabi

Pest megyei ellenféllel bánt el Nyikos József együttese.

Vasárnap újabb gyakorló meccs várt a megye egyes Nőtincsre, Nyikos József legénysége a Pest megyei harmadosztály Északi-csoportjában szereplő Kismarossal melegített Diósjenőn. A nógrádi csapat elég hamar lerendezte az érdemi kérdéseket, végül pedig könnyed, kilenc-nullás sikert aratott.

Felkészülési mérkőzés:

Nőtincs SE-Fortuna SE-Kismaros 9-0 (5-0)

Diósjenő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Nőtincs SE: Árva – Bera (Matyóka), Hajdu, Nagy B., Makkai (Gyuricza) – Somogyi (Nógrádi), Rodák (Kiss D.), Németh (Tamis) – Dancsó (Petrik), Bánáti (Szunter), Keresztes (Molnár). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Bánáti (2), Szunter (2), Keresztes, Németh, Dancsó V., Somogyi, Nagy B.

Nyikos József: Egy fiatal, agilis csapattal játszottunk, ahonnét szerintem a rutin hiányzott, így sikerült föléjük nőnünk. Nekem most az volt a lényeg, hogy olyan ellenféllel játsszunk, amely fut, de tudunk is ellene támadásokat gyakorolni. Végül is elérte a célját az edzőmeccs.

Next Post

Két vállra fektette a BSE U19-es csapatát a Dejtár

Győzelemmel kezdte az évet Németh Krisztián együttese. Vasárnap edzőmérkőzésen találkozott az országos kiemelt bajnokságban szereplő BSE U19-es korosztálya és a nyugati megye hármas Dejtár. Az eső félidő után a vendégek vezettek, majd ugyan a hazai fiatalok egyenlítettek, végül három-egyes sikert aratott a felnőtt alakulat. Felkészülési mérkőzés: BSE Palóc Farkasok U19-Dejtár […]
error: Content is protected !!