Sima sikerrel debütált a Mátraterenye élén Bujtár Tamás

Gabi

A megye egyes házigazdák kilenc góllal bizonyultak jobbnak az Építőknél.

A karantén időszak leteltét követően, szombaton edzőmeccsen találkozott egymással a megye egyes Mátraterenye és az előző idényt egy vonallal lejjebb töltő, ámbár osztályváltáson gondolkodó Építők KC. A gyakorló mérkőzés végül a hazaiak sima győzelmével ért véget, a már az első félidőt négygólos előnnyel záró a második etapban még további öt alkalommal vették be a kaput, így kilenc találatig jutva intézték el ellenfelüket. A házigazdákat a közelmúltban átvevő Bujtár Tamás sikerrel debütált tehát csapata élén, míg az új játékosok közül Znamecz, Nagy, illetve Sipkó is eredményes volt.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Építők KC 9-0 (4-0)

Mátraterenye SE: Csák – Horváth Sz., Miklós M., Novota, Földi – Zsély B., Lengyel – Bartha, Bozó, Znamecz – Domán. Csereként léptek pályára: Komka, Határ, Babka, Nagy R., Sipkó B., Bujtár. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Építők KC: Percze – Bocsó (Orbányi), Szabó J., Hranek, Rácz B. – Oláh Z. (Klajban L.), Oláh F., Hatala, Nagy Zs. (Palotai), Baranyi – Oláh T. (Kakucsi). Edző: Harmos László.

Gól: Bartha (2), Znamecz (2), Lengyel (2), Zsély B., Nagy R., Sipkó B.

Bujtár Tamás: – Már nagyon várta a csapat, hogy újra pályára léphessünk a hosszú kényszerpihenő után, ahogy a harmadik félidőt is, a lefújást követően nyársalás várt a társaságra. Amit kértem a játékosoktól a mérkőzés előtt, azt sikerült teljesíteni. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, külön öröm számomra, hogy nem kaptunk gólt! Jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőznünk, egy sportszerű mérkőzésen, “Suminak” és csapatának sok sikert kívánok!

Harmos László: – Felszabadultunk a vírus alól, végre tudtunk edzeni. Úgy beszéltük meg a gyerekekkel, ebben a hónapban minden héten egy foglalkozást tartunk, csütörtökön este hattól. Május végén csinálunk egy évzárót, lezárjuk azt az egy tavaszi mérkőzést, ami nagyon sokba került az egyesületnek. A felkészülést végigszponzoráltuk, csak aztán megállt a bajnokság, de az élet ilyen. Úgy voltunk vele, tegyünk be ebbe az időszakba egy edzőmeccset, hogy legyen értelme ennek az egy hónapnak. “Jól” néztünk ki… Mint a jóllakott napközisek, mindenkin volt öt-tízkiló súlyfelesleg. Fejben már mindenki nagyon megtanulta játszani a focit, ősszel majd meg kell tanulni a pályán is. Egy sportembernek minden szinten úgy kell kinéznie, mint egy sportolónak. Nem csak azzal kellene foglalkozni, hogy valaki jól éljen, meg nőjön és gömbölyödjön… Örülök neki, hogy elég sokan voltunk. Mindenki jól érezte magát és hozzátett valamit. Ezzel le tudjuk zárni ezt a félévet, aminek semmilyen sportéréke nem volt. Erről viszont nem mi tehetünk! Várom, mi lesz ősszel. Hol tudunk indulni, miként, hogy lesznek a bajnokságok, hová kell utánpótlás, hová nem. Senki nem tud semmit, de egyszer majd biztos eldől! Ha ezekre a kérdésekre válaszokat kapunk, én is bővebben el tudom mondani, hogyan és merre tovább!

Next Post

Mohorán nem sietnek el semmit

A csapat vezetőedzője, Mátyás Zsolt szerint még nem szabad hátradőlni. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat […]
error: Content is protected !!