Elbánt a Bátonyterenyével a Mohora

Gabi

Az első félidőben tartotta magát a tartalékos megye kettes csapat, végül azonban simán nyert Mátyás Zsolt együttese.

Szombaton edzőmérkőzésen találkozott egymással a megye egyes Mohora és az egy osztállyal lejjebb éllovas Bátonyterenye. Az első félidőben még nem jutottak dűlőre a felek a Balassagyarmaton lejátszott gyakorló mérkőzésen, bár a tartalékosan fölálló vendégek vezettek, egyenlített a másik oldal. A fordulást követően az idő előre haladtával egyre inkább eldőlt a párbaj, végül pedig sima sikert könyvelhetett el Mátyás Zsolt legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Mohora SE-Bátonyterenyei TC 7-1 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Mohora SE: Földi –  Sági, Széles B., Baranyi T., Lavkó – Bartal, Káposzta, Rácz, Széles G. – Pistyúr, Gál. Csereként léptek pályára: Nagy M., Menyhárt, Benécs, Rados, Mezei, Hugyecz. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Bátonyterenyei TC: Toldi – Halász, Kiss Bence, Kiss Balázs, Sipkó – Myszor, Almási, Forgó, Oláh G. – Lengyel (Nagy N.), Bakos. Játékos-edző: Forgó Péter.

Gól: Széles G. (2), Menyhárt (2), Hugyecz, Rácz, Káposzta, ill. Bakos

Mátyás Zsolt: Idény eleji formában futballoztunk, ami a második edzőmérkőzésen még bele is férne, de a bökkenő az, hogy jövő héten már Diósjenőn van bajnoki fellépésünk. Ez viszont nem túl biztató képet mutat. Mindenképpen gyorsabbá, pontosabbá, kreatívabbá kell tennünk a játékunkat a középpályán és a támadó harmadban, mert igen csak statikus és olvasható volt a mai futballunk.

Forgó Péter: – Óriási bánatunkra, Nagy Attila, nagyon kedves barátunk tragikus hirtelenséggel elhunyt. Megbeszéltük, hogy tizenegyen utazunk ezért el a mérkőzésre, a többiek pedig a temetésen vesznek részt, a nevünkben is kifejezve Attila barátunk családjának a szívből jövő részvétünket! Nagyon szépen köszönöm ezúton is mohorai barátainknak és az egész csapatnak a megértését, és a nagyon kedves fogadtatást, amiben részünk volt, nagyon jólesett csapatomnak ez a végtelenül korrekt gesztus. Mindent megtettünk azért, hogy a mérkőzésen az osztálykülönbséget eltüntessük és méltó ellenfelei legyünk a nagyszerűen felkészített mohorai csapatnak. Ez az első félidőben hellyel-közzel sikerült is, a második félidőben azonban kijött melyik a jobb csapat és megérdemelt sikert aratott vendéglátónk. Kívánom Mátyás Zsoltnak és csapatának, hogy sikerüljön elérni a céljaikat, és szerepeljenek az általuk vártnál is sokkal jobban, mert nagyon megérdemlik!

Next Post

Vasárnapi edzőmeccs eredmények

Szépszámú gyakorló mérkőzésre került sor a hét utolsó napján. Felkészülési mérkőzések, vasárnap: Dejtár SE-Zebegény Garvittax SE 4-4 Felsőtárkány SC-Karancslapujtő KSE 1-4 MSE-Mátraballa-Mátramindszent SE 2-8 Magyargéci Zöld Sasok SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 7-0 Karancsalja MSE-Mátraverebély-Szentkút SE 2-4 Ipolytarnóc SE-Ludányhalászi SE 5-0 Tereske KSE-Penci SE 6-3 Nőtincs SE-Nagymaros FC 5-1 Iklad KFC-Héhalom SE […]
error: Content is protected !!