Sima győzelmet aratott a Héhalom

Gabi

Heves megyei U19-es gárdát hagyott helyben Győri Zoltán társulata.

Szerdán ismét pályán volt a megye egyes Héhalom. Az országos kiemelt utánpótlás mezőny harmadosztályában szereplő Gyöngyösi AK U19-es legénységéhez látogatott Győri Zoltán brigádja. Az első félidőben még döcögött a vendégek gépezete, a második etapban viszont beindult a henger, végül pedig a mesternégyest szerző Alapi vezérletével hat-nullás sikert értek el a héhalmiak.

Felkészülési mérkőzés:

Gyöngyösi AK U19-Héhalom SE 0-6 (0-1)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Héhalom SE: Darabont (Farkas) – Nagy Á., Abért B., Balog B., Nagy Sz. (Kolarovszki) – Matusik (Lakatos), Kis K. (Maczkó) – Abért M.,Baranyi, Balogh D. – Alapi.  (Duhonyi). Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Alapi (4), Nagy Sz., Baranyi

Győri Zoltán: Az első félidőt átaludtuk, viszont a második játékrészben egy sokkal jobb hozzáállással sikerül sok gólt szerezve, magabiztosan megnyerni a mérkőzést.

Ambrus Péter mérkőzésfotói:

Next Post

Heves megyei csapattól kapott ki a Karancslapujtő

Nyolcgólos edzőmeccsen maradt alul Romhányi Tamás csapata. Szombaton újabb edzőmeccs várt a megye egyes Karancslapujtőre. A Heves megyei első osztályban szereplő Pétervásárával csapott össze Romhányi Tamás alakulata Hatvanban. A változatos felkészülési mérkőzés szünetére még a nógrádi társaság vonulhatott előny birtokában, az utolsó órában viszont a maguk javára fordították az állást […]
error: Content is protected !!