Nagy csatában kapott ki a Rimóc

Gabi

A határon túli Ipolynyék gyűrte le László Loránd együttesét.

Szombaton újabb gyakorló meccset játszott a tél folyamán alapos átalakuláson áteső Rimóc. László Loránd társulata a szlovákiai ötödik vonalban szereplő Ipolynyékkel csapott össze Balassagyarmaton. Az első félidőt követően úgy tűnt, minden eldőlt, mivel háromgólos előnyre tett szert a határon túli gárda. A nógrádi brigád viszont nem adta föl, aminek eredményeképpen a fordulás után kis híján talpra álltak a rimóciak, végül azonban nem sikerült nekik a bravúr, négy-hármas vereséggel zártak.

Felkészülési mérkőzés:

Rimóc SE-SK Ipolynyék 3-4 (0-3)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Rimóc SE: Csábi – Bangó Renátó (Szoldatics), Nagy M., Rácz R., Ódor – Rácz I., Molnár – Strihó, Mátyás L., Balázs L. – Rohácsi (Mátyás R.). Vezetőedző: László Loránd.

Gól: Strihó, Mátyás L., Balázs L.

László Loránd: Az első játékrészben sok volt a ki nem kényszerített hiba, a második játékrész már sokkal jobban nézett ki.

Next Post

Elbánt a Bátonyterenyével a Mohora

Az első félidőben tartotta magát a tartalékos megye kettes csapat, végül azonban simán nyert Mátyás Zsolt együttese. Szombaton edzőmérkőzésen találkozott egymással a megye egyes Mohora és az egy osztállyal lejjebb éllovas Bátonyterenye. Az első félidőben még nem jutottak dűlőre a felek a Balassagyarmaton lejátszott gyakorló mérkőzésen, bár a tartalékosan fölálló […]
error: Content is protected !!