Igazi diadalt aratott a Rimóc

Gabi

Az Érsekvadkertet tréfálta meg László Loránd régóta várt sikert elérő együttese.

Múlt vasárnap Rimócra volt hivatalos az Érsekvadkert a megye egyben. Egyértelműnek látszott a papírforma a tizenhetedik fordulóban lejátszott mérkőzés előtt, favoritként kelhettek útra a látogatók, ezúttal sem számíthatott egyszerű menetre az előző hétvége előtt pont nélkül álló sereghajtó.

A várakozásokkal ellentétben, rögtön a kezdősípszó után felvették a kesztyűt a házigazdák, akik ráadásul az első negyedórát átlépve meg is szerezték a vezetést. Hamarosan egyenlítettek a ‘vadkertiek, akik viszont ezt követően elrontották lehetőségeiket, így egállal fordultak a felek.

Egy darabig nem tartott újabb gólt a második felvonás, mígnem a játékrész derekán itt is-ott is feljegyezhettünk, előbb újra előnybe kerültek a hazaiak, majd gyorsan válaszolt a másik oldal. Az utolsó percekben járt a mérkőzés, amikor Rácz Iván révén megint elléptek vetélytársuktól a rimóciak, amolyan slusszpoén gyanánt pedig Balázs Lajos is bevette a kaput, így kialakítva az utolsó helyezett négy-kettes sikerét jelentő végeredményt.

Joggal jár a dicséret a vendéglátóknak, régóta várt győzelmet jegyezhetett fel a tizenhárom hónap elteltével újra bajnoki egységeket gyűjtő társulat, amiért tényleg jókora kalapemelést érdemel a komoly bravúrt tető alá hozó gárda. Egyre inkább látszik László Loránd munkája, az előttünk álló időszakban vélhetően előrukkolhat még egy-két hasonló produkcióval az elszántságból jelesre vizsgázó csapat.

START HIBO Megyei I. osztály, 17. forduló:

Rimóc SE-Érsekvadkert SE 4-2 (1-1)

Rimóc, zárt kapuk mögött. Vezette: Dobsonyi L. (Kovács M.)

Rimóc SE: Csábi – Kőműves, Nagy M., Ódor, Mátyás L. (Bada N., 60.) – Bangó Renátó, Molnár, Bangó Rómeó (Rácz I., 60.), Balázs L. – Rohácsi (Strihó, 67.), Bódis. Vezetőedző: László Loránd.

Érsekvadkert SE: Barna – Fábián, Varga M., Balga M. (Szenográdi, 55.), Bozsó – Keresztes – Szabó Lénárd, Dávid M., Szabó László, Varga F. (Deme, 84.) – Terenyei. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Sárga lap: Rohácsi, Molnár, Bangó Renátó, ill. Terenyei, Balga M., Szabó László, Deme

Gól: Bódis (16.), Strihó (73.), Rácz I. (85.), Balázs L. (91.), ill. Szabó Lénárd (24.), Terenyei (76.)

Jók: az egész csapat, ill. Szabó László, Fábián L., Balga L., Keresztes

László Loránd: – Egy kiegyenlített mérkőzésen, jobban sáfárkodtunk a helyzeteinkkel és jobban akartuk a győzelmet. Köszönöm Strihónak, hogy sérülten is vállalta a játékot, döntő jelentősége volt. Molnár ismét a mezőny legjobbja volt. Gratulálok a srácoknak, mindenki kivette a részét a sikerből. További sok sikert “Szeno” barátomnak és csapatának.

Szenográdi Péter: – A véleményem most csak a csapatra tartozik.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Odahaza nyert a Nőtincs

A visszatérő Építőket gyűrte le Nyikos József garnitúrája. Az előző vasárnap során Nőtincsen vizitált az Építők. Két hét szünet után vághattak neki a tizenhetedik körben megrendezett meccsnek a vendégek, az előzmények ismeretében pedig ellenfelük számított esélyesnek. Valamivel jobban kezdtek a salgótarjániak, mégis a házigazdák kerültek előnybe, még éppen az első […]
error: Content is protected !!