Remek sikert aratott a Szécsény

Gabi

A Szendehelyt hagyták helyben a jó napot kifogó házigazdák.

Szombaton Szécsénybe volt hivatalos a Szendehely a megye egyes bajnokság tizenkettedik fordulójában. Valamelyest esélyesebbnek tűntek a vendégek, de nem mehettek biztosra.

Kiegyenlített mederben kezdődött a meccs, majd ugyan inkább a vendégek voltak aktívabbak, fél óra elteltével a házigazdák kerültek előnybe. A délnyugat-nógrádiak csak kapufáig jutottak a szünetig, a másik oldal viszont a tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül abszolút méltó riválisnak bizonyult.

A második felvonás már egyértelműen a szécsényiekről szólt, a fordulás után hamar le is rendezték a párbajt. A látogatók már képtelenek voltak megújulni, így négy-nullás arányú vereséggel a hátuk mögött térhettek vissza otthonukban. Kiemelendő Horváth Csaba teljesítménye, aki mesterhármassal vette ki a részét övéi remek győzelméből.

Megyei I. osztály, 12. forduló:

Szécsény VSE-Szendehely FC 4-0 (1-0)

Szécsény, sportpálya, 100 néző. Vezette: Urbán V. (Szakal T., ifj. Szakal T.)

Szécsény VSE: Csampa (Szerémi, 88.) – Farkas (Lőrik, 84.), Molnár, Csuka, Velki – Horváth Cs. (Gombár, 84.), Szekeres (Juhász, 46.), Fábián (Langa, 76.), Pityi – Laczkó, Kovács S. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Szendehely FC: Juhász-Ilyés – Bodonyi, Földvári D., Márkus (Kovács B., 78.), Fidel (Bajusz, 76.) – Tiszttartó, Tajthy – Hugyecz (Horváth M., 78.), Budai, Merő – Ligetfalvi (Huzián, 35.). Vezetőedző: Dénes György.

Sárga lap: Pityi

Gól: Horváth Cs. (30., 51., 75.), Laczkó (65.)

Jók: Horváth Cs. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Földvári D., Márkus, Juhász-Ilyés, Merő

Kelecsényi Gábor: – A mai meccset magabiztosan hoztuk, esélyt sem adva a vendégeknek, akik még helyzetig sem jutottak. Nagyobb sebességben játszottunk, amivel nem tudtak mit kezdeni. Reklamálni, kiabálni mindenért, dobálni magukat, fenyegetőzni, utánarúgni annál jobban tudtak, amiből szerencse, hogy nem lett sérülésünk. Nem értem, hogy a vendégek milyen rendezvényen gondolták magukat itt vidéken, de szerintük a pályán is érvényes a 1,5 méter távolságtartás, persze csak, ha náluk volt a labda.

Dénes György: – Sajnos megint sikerült önmagunkat megverni. Az első félidő alapján nem ezt az eredményt vártam. Volt ebben a periódusban lesgól, meg nem adott egyértelmű tizenegyes, kapufa.. Aztán adtunk “gyönyörű” gólpasszokat a második félidőben. Hét kezdő játékos hiányát sajnos egyik csapat sem bírja el, nemhogy mi. Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Viszont abszurd dolognak tartom, hogy ágyba-főbe rugdosnak minket, mindezt büntetlenül… Lövésem nincs, miért jó ez nekik. Nyilván benne van a pakliban, hogy kontaktsport, de ez már több volt annál. A csapatorvos többet szaladt be a pályára, mint néhány játékos a kilencven perc alatt. Szerintem ez nem normális dolog. Jó lenne, ha néhányan tisztában lennének vele, hogy ez nem MMA vagy ketrecharc, hanem labdarúgó mérkőzés! Annyit ígérhetek, hogy a hazai mérkőzésen ezt a meccset nem felejtjük el, és az adósságot is törlesztjük! Csak a Szendehely!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Letudta soros mérkőzését az SBTC és a BSE

Vasárnap került sor a tizenhetedik fordulóra. NB III Keleti-csoport, 17. forduló, vasárnap:  Salgótarjáni BTC-Tiszafüredi VSE 2-1 Mezőkövesd Zsóry FC II-Balassagyarmati VSE 0-4 (0-1)
error: Content is protected !!