Remek fordítással diadalmaskodott a Palotás

Gabi

Hiába mehetett kétgólos előnnyel a szünetre az Építők, végül a vendégeké lett a három pont.

A mögöttünk hagyott hétvégén az Építők KC otthonába olt hivatalos a Palotás A megye egyes bajnokság tizenegyedik körének legérdekesebbnek ígérkező összecsapása várt a csapatokra, előzetesen abszolút nyíltnak tűnt a csata.

A betegséggel bajlódó edzőjüket, Jele Zoltánt nélkülöző vendégek kezdtek jobban, a nyitónegyedórát átlépvén meg is szerezték a vezetést, a feltámadó házigazdák viszont hamar egyenlítettek, fél óra elteltével pedig már ők kerültek lépésfórba. Még a szünet előtt tovább nőtt az együttesek között különbség, ekkor úgy tűnt, nyerhetnek a salgótarjániak.

A második játékrészben gyorsan változott a helyzet, előbb egy öngól révén szépítettek a látogatók, majd gyorsan egyenlítettek is, így minden indulhatott elölről. A mérkőzés kétharmadánál aztán a duplázó Tancsik jóvoltából már a palotásiak voltak előnyben a fordulatos ütközetben.

Bár még jócskán volt hátra, nem tudtak válaszolni a hazaiak, pedig mentek, akartak, a másik oldal azonban megőrizte a négy-hármas eredményt, így parádés talpra állással legyűrték az ismét balszerencsés vereséget szenvedő, peches Építősöket.

Megyei I. osztály, 11. forduló:

Építők KC-Palotás SE 3-4 (3-1)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 150 néző. Vezette: Balázs Z. (Nagy S., Gecse Z.)

Építők KC: Krizsanyik – Német, Gál, Stark, Percze (Szabó J., 81.) – Oroszi, Novák, Hranek, Kovács E., Baranyi (Balla, 71.) – Nagy Zs. (Oláh F., 71.). Vezetőedző: Berki Krisztián.

Palotás SE: Dankó – Sipos, Hadrik, Kotasz G., Kurcsik (Odler, 94.) – Jambrich S., Szabó I. (Jambrich I., 84.) – Veres (Gyurcsek, 93.), Tancsik, Ocsovszki – Dallos. Megbízott edző: Szabó Mihály.

Sárga lap: Oroszi, Hranek, Ferkó, ill. Szabó I., Kotasz G., Dankó, Jambrich I., Veres

Piros lap: Harmos (84., Építők KC)

Gól: Novák (22.), Kovács E. (30.), Baranyi (40.), ill. Veres (17.), Stark (48., öngól), Tancsik (49., 60.)

Jók: Novák, ill. az egész csapat

Berki Krisztián: Az első félidőt meg tudtuk fordítani egy-nullról három-egyre. Aztán a második félidő előtt mindenki elhitte, megvan a meccs. Holott kellett volna, hogy tanuljunk a hibákból, nem egyszer felhoztuk már az ellenfelet. Három pontrúgás megpecsételte a mérkőzés kimenetelét. Gratulálok a Palotásnak és sok sikert kívánok. 

Szabó Mihály: – Viszonylag gyorsan megszereztük a vezetést, ez eléggé meg is nyugtatott minket, és a hazaiak átvették a játék irányítását, majd három gólt is szereztek. Szünetben rendeztük a sorainkat, kis szerkezeti átalakítást hajtottunk végre. A másik pedig, megkértük a játékosokat, mindenki a tudásához mérten, a lehető legtöbbet nyújtsa. Ez érződött is a második félidei játékunkon. A második félidő elején viszonylag gyorsan sikerült egyenlíteni, és úgy érzem, megérdemelten sikerült megszerezni a győzelmet, amit természetesen Jele Zoltán edzőnknek ajánljuk fel, akinek mielőbbi gyógyulást kívánunk! Gratulálok Krisztián barátomnak, jó kis csapatot sikerült összehozni. A mai napon is elég jól játszottak, annál is indokoltabb ez a győzelmünk!

Videós értékelések:

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kettős emberhátrányban szerzett pontot Balassagyarmaton az SBTC

Nem tudta kihasználni a BSE, hogy a szünet előtt két salgótarjáni játékost is kiállított a bíró. Múlt vasárnap játszották a nógrádi derbit az NB III Keleti-csoportjában, a két hét szünet után ismét pályára lépő BSE az öt vereséggel hangoló SBTC-t fogadta a Kövi Pál Sportközpontban. Hiába az előzmények, tudvalevő volt, […]
error: Content is protected !!