Remek skalpot gyűjtött a Kazár

Gabi

Az Ipolytarnóc ellen aratott szép diadalt Koncsik László csapata.

Az előző hétvége szombatján Kazárra volt hivatalos az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. Esélyesként vághattak neki a tizennyolcadik fordulóban esedékes viaskodásnak a vendégek, sejthető volt azonban, hogy rágós falatnak fognak bizonyulni az egy körrel korábban is meglepetést szerző házigazdák.

Ugyan egy korai góllal is forrázták ellenfelüket a hazaiak, az első félidő derekán már a látogatók vezettek és a szünetre is előnyt birtokolva vonulhattak. Aztán a második felvonásban jött a fordulat, hamar egalizált Koncsik László legénysége.

A folytatásban következett az igazi fekete leves, Bata után ugyanis a csereként beálló Lesziák is duplázott, ami a lefújáskor azt jelentette, nem kis bravúrt bemutatva, négy-kettes arányban diadalmaskodtak az újabb skalpot gyűjtő kazáriak.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Kazár KSE-Ipolytarnóc SE 4-2 (1-2)

Kazár, zárt kapuk mögött. Vezette: Elischer M. (Reviczki J., Sáfrány Sz.)

Kazár KSE: Baár – Keviczki R., Szakos (Lesziák, 46.), Czecze (Haga, 80.), Körmöczi M. (Takács, 83.) – Dobos,Varga N. (Keviczki D., 87.), Körmöczi D., Bakonyi – Bata (Király, 72.), Ihracska. Edző: Koncsik László.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes, Gál Á. (Gál A., 85.), Csala (Berencsi, 83.), Molnár (Tasi, 72.) – Boros, Líber, Ökrös, Ruzsinszki – Kis P., Oláh T. Játékos-edző: Gál Ádám.

Sárga lap: Lesziák, ill. Líber, Kis P., Ruzsinszki

Gól: Bata (11., 51), Lesziák (69., 73.), ill. Ruzsinszki (21.), Ökrös (25.)

Jók: Ihracska (a mezőny legjobbja), Keviczki R., Bakonyi, Bata, Lesziák, ill. senki

Koncsik László: – Ezen a találkozón is megmutatták a srácok, ha odafigyelne és betartanak minden utasítást, akkor kiváló teljesítményre is képesek. Ismét sikerült egy jó képességű ellenfelet legyőznünk. Már a 11. percben megszereztük a vezetést. Ezt követően is voltak lehetőségeink, de nem tudtunk belőlük újabb gólt szerezni. Sajnos ezek után két gyors találattal előnybe kerültek a vendégek. Ennek ellenére is volt tartása a csapatnak, de újabb gólszerzése már nem futott erőnkből az első félidőben, A szünetben átbeszéltük a dolgokat, hogy mi az, amivel esetleg sikeresen tudnánk lenni. Úgy érzem, ez be is jött! Rögtön a második félidő elején egalizáltunk. Innentől kezdve teljesen átvettük a játék irányítását. Sorozatban dolgoztuk ki a helyzeteket. Két újabb találattal a magunk javára is fordítottuk a mérkőzést, később pedig már nem is változott az eredmény. Gratulálok a csapatnak, mert vesztes állásból tudtunk fordítani. Nem beszélve arról, hogy a második helyezett ellen tudtuk megszerezni a győzelmet. Sok sikert az ellenfélnek a folytatásban!

Gál Ádám: – Ennyi hiányzót már egyetlen csapat sem bír el! Sajnos meg is látszott az eredményen. Többen a szombati munka végett hiányoztak, de hetek óta öt-hat sérült van a csapatban, akik előreláthatólag hetek múlva sem biztos, hogy pályára tudnak lépni. Ebből a keretből most ennyire tellett. Köszönöm a srácoknak, akik eljöttek és végigharcolták a kilencven percet! Megyünk tovább! Hajrá, ‘Tarnóc!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megtáltosodott a Legénd

A Felsőpetényt fektette két vállra Bujnyik János csapata. Az előző vasárnap során a Felsőpetényt fogadta a Legénd a nyugati megye háromban. Harcos összecsapásra volt kilátás, nem volt esélyese a tizenkilencedik körben lepergő párharcnak. Remekül kezdtek a már az ötödik percben betaláló vendégek, ezt követően viszont fokozatosan feleszmélt a másik oldal, […]
error: Content is protected !!