Nagy csatában vette be Héhalmot a Pásztó

Gabi

Két döntetlen után idegenben örülhettek ismét a fontos pontokat gyűjtő vendégek.

Egy meccset rendeztek a megye egyes mezőny kilencedik körének szombati játéknapján. A Héhalom a Pásztót fogadta egy kifejezetten változatosnak ígérkező küzdelem keretein belül. Még inkább alátámasztotta a sejtéseket, hogy rendkívül mély, megtépázott talajon került sor a viaskodásra.

Bekezdtek a csapatok, tíz perc elteltével itt is-ott is jegyezhettünk fel gól, előbb megszerezték a vezetést a vendégek, majd azonnal válaszoltak a házigazdák. Ezt követően valamelyest a látogatók tűntek aktívabbnak, majd az első félidő derekán ismét elléptek vetélytársuktól, lépésfórjukat pedig megőrizték a pihenőig.

A folytatásban mindent megtettek az egyenlítésért a héhalmiak, nyomtak, akartak, de csak kapufáig jutottak. A pásztóiak komoly energiákat mozgósítva megőrizték előnyüket, ami egyúttal azt jelentette, kettő-egyes arányban gyűrték le riválisukat. Fontos pontokat tehetett zsebre idegenben Nagy Tamás két döntetlent követően újra örvendő legénysége. A hazaiak viszont még azért is bosszankodhattak, mert mesterük, Győri Zoltán piros lapot kapott a meccs lefújása után.

Megyei I. osztály, 9. forduló:

Héhalom SE-Pásztó SK 1-2 (1-2)

Héhalom, sportpálya, 150 néző. Vezette: Strehó E. (Béres K., Dobsonyi L.)

Héhalom SE: Darabont – Abért M., Abért B., Gerhát, Nagy Sz. (Babusa, 80.) – Bakti (Balog B., 81.), Kis K. – Varanyeczki (Lakatos, 66.), Baranyi, Sóss – Duhonyi. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Pásztó SK: Krajecz – Kovács P. (Molnár B., 75.), Almási, Kelemen D., Békési – Csépe M. (Pócza, 46.), Molnár M. – Tóth O., Csépe I. (Varga A., 88.), Molnár E. – Csépe R. (Sisák, 83.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Sárga lap: Varanyeczki, Abért B., Lakatos, ill. Békési, Tóth O., Kovács P., Kelemen D.

Piros lap: Győri (92., Héhalom SE)

Gól: Nagy Sz. (9.), ill. Csépe R. (7.), Tóth O. (26.)

Jók: Abért B., Gerhát, Abért M., ill. Almási, Kelemen D., Molnár E., Békési, Tóth O.

Győri Zoltán:Nem akarom tetézni a kiállításom körüli dolgot, de most betelt az a bizonyos pohár. Nem vagyok büszke magamra, amiért a valóság kicsúszott a számon, viszont mindent fenntartok, amit mondtam, és az csak a pökhendi, nagyképű játékvezetőre vonatkozott, nem az asszisztensekre. Sajnos engem az őszinteségemért eltiltanak, de ő az elkövetkező hetekben is ugyanilyen “shit” lesz a pályán. Ítélt ellenünk két szabadrúgást, ami még véletlenül sem volt az, és sajnos ezekből gólt ért el az ellenfél. Ezen túltettük magunkat, hiszen ezek a hibák mindig benne vannak a ténykedésében. Ami kiverte a biztosítékot, az az, hogy miután odamentem kérdőre vonni normális hangnemben, hogy miért fújta le 89:28-nál a meccset, hiszen volt hét csere a mérkőzésen, erre kaptam egy vállrándítást, egy tenyérbemászó arckifejezéssel megspékelve! Na, ez több volt, mint sok. Nekünk nincs fórumunk, ahol ezekről őszintén lehetne beszélni vagy felmutatni nekik a piros lapot, hogy pihenjenek ők is öt hétig! Meddig kell nekünk tűrni? A meccs egyébként értékelhetetlen volt, hiszen egyik csapat sem tudott ebben a dagonyában normálisan játszani. Az elején volt pontrúgásból egy gyors gólváltás, majd a vendégek szereztek egy szép gólt. Az első félidőben egy kicsit feléjük billent a mérleg nyelve, viszont a másodikban sokkal jobban feljöttünk, de egy kapufán és egy érvénytelenített gólon kívül nem futotta ma többre. Gratulálok a Pásztónak!

Nagy Tamás: – A mai dél-nógrádi exatlont mi nyertük. Vicc, hogy egy ilyen pályán játszani kellett. Le a kalappal a fiúk előtt, egy gigászi kilencven percet nyertünk meg. Pócza Laci papájának emléke mellett, Pier miatt is nagyon fontos volt számunkra a mai győzelem. Le a kalappal a pályára lépő összes játékos előtt. Szerencsés győzelmet arattunk, nem érdemtelenül.

Next Post

Hat mérkőzést hoznak tető alá vasárnap a nyugati megye háromban

Nem hibázna a Bernece, a Tereske és a Felsőpetény. Két találkozó már szombaton lepergett a nyugati megye hármas szezon tizedik fordulójában, a java azonban még hátra van. Vasárnap hat mérkőzésen küzdhetnek pontokért a résztvevők. Nézzük meg, mire számítunk a közelgő párbajok kapcsán! Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 10. forduló: 2020. október […]
error: Content is protected !!