Alulmaradt a Heréddel szemben a Pásztó

Gabi

Hiába vezetett a nógrádi csapat, végül a Heves megyeiek húzták be az edzőmérkőzést.

Szerdán újabb gyakorló mérkőzésen volt érdekelt a megye egyes Pásztó. Nagy Tamás legénysége a Heves megyei első osztályban szereplő Heréddel csapott össze Gyöngyösön. Az első félidőt követően a nógrádi gárda mehetett előnnyel a zsebében szusszanni, a második játékrészben viszont előbb egyenlített, majd fordított is a másik oldal, így végül kettő-egyre kikaptak a pásztóiak.

Felkészülési mérkőzés:

Heréd LC-Pásztó SK 2-1 (0-1)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Pásztó SK: Nagy M. – Holtner (Molnár B.), Almási, Lipták – Csépe P. (Kelemen M.), Kelemen D., Molnár E., Csépe R., Békési (Sisák) – Csépe I., Laczkó. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gól: Kelemen D.

Nagy Tamás: Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, szervezettek, fegyelmezettek voltak, a vezetést is megszerezték, egy remek edzőpartner ellen. A számtalan lehetőségünket sajnos nem sikerült kihasználni, így kikaptunk, de az edzésmunkájukat, a ma mutatott hozzáállásukat csak dicsérni tudom. Vannak hiányzóink, leszünk frissebbek is, sok finomítandó dolgunk van, de az irány jó.

Next Post

Vajon lesznek bajnokik a hétvégén?

A kedvezőtlen időjárási körülmények miatt akár a mérkőzések megrendezése is veszélybe kerülhet. Az eredeti tervek szerint két nógrádi bajnokságban hat bajnokit rendeznének meg a mostani hétvégén. A megye egyben egy, míg a két vonallal lejjebbi nyugati-csoportban öt mérkőzést zavarnának le. A jelenleg uralkodó kedvezőtlen időjárási körülmények miatt adódik a kérdés, […]
error: Content is protected !!