Heves megyei ellenféllel szemben aratott sikert a Pásztó

Gabi

Négy gólt szerezve győzött Nagy Tamás alakulata.

Szombaton második téli edzőmeccsét is letudta a megye egyes Pásztó. Nagy Tamás csapata a Heves megyei másodosztályú Apccal hangolt a hatvani műfüves pályán. A nógrádi gárda három szerzett góljának köszönhetően már a szünet előtt eldöntötte az érdemi kérdéseket. A második etap már nem volt annyira sima, ettől függetlenül nem forgott veszélyben a pásztóiak győzelme, akik végül négy-egyre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Apci TE-Pásztó SK 1-4 (0-3)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Pásztó SK: Brunda (Nagy M.) – Csépe M. (Molnár B.), Almási, Lipták (Holtner), Békési – Kelemen D. (Pócza), Molnár E. – Csépe P., Csépe I. (Sisák), Csépe R. – Laczkó. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gól: Csépe M., Csépe I., Csépe R., Pócza

Nagy Tamás: A felkészülésünk sűrűjében vagyunk, le a kalappal a fiúk előtt, hogy nagy kedvvel, olykor lendületesen játszottunk egy rendkívül tudatos és edzett ellenfél ellen. A mai edzőmérkőzés maximálisan elérte célját, játszottunk nagy pályán egy jó meccset, mindenki elfáradt. A jövő héten jön az erőltetett menet, két napon belül két komoly Heves megyei csapattal mérkőzünk meg. Most kell rátenni mindenkinek egy-két lapáttal, és akkor bizakodva várhatjuk a bajnoki rajtot.

Next Post

Nagy csatában kapott ki a Rimóc

A határon túli Ipolynyék gyűrte le László Loránd együttesét. Szombaton újabb gyakorló meccset játszott a tél folyamán alapos átalakuláson áteső Rimóc. László Loránd társulata a szlovákiai ötödik vonalban szereplő Ipolynyékkel csapott össze Balassagyarmaton. Az első félidőt követően úgy tűnt, minden eldőlt, mivel háromgólos előnyre tett szert a határon túli gárda. […]
error: Content is protected !!