Papírforma győzelmet aratott a Mátraterenye

Gabi

Hiába küzdött a Rimóc, beigazolódott az előzetes várakozás.

Szombaton lejátszotta ez évi első tétmérkőzését a Mátraterenye és a Rimóc. Hatvanban bonyolították le az első fordulóból elhalasztásra kerülő meccset. Az előzetesen egyértelmű esélyesnek számító pályaválasztó csapat kezdte jobban az összecsapást, már a 9. percben jött a gól. Az első félidőben egyértelműen jobb volt az előnybe kerülő oldal, majd a szünet előtt jött a második találat is. A fordulást követően Balázs Lajos révén ugyan szépítettek a becsülettel harcoló rimóciak, hamarosan visszaállt a korábbi különbség, végül pedig négy-egyre nyert az MTSE. Babka Tamás duplázott, Kovács Erik és Adorján Zalán pedig debütálásként rögtön bevette a kaput.

Megyei I. osztály, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Mátraterenye SE-Rimóc SE 4-1 (2-0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött. Vezette: Gecse Z. (Nagy S., Pál A.)

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Miklós M., Novota, Kerényi – Horváth Sz. (Znamecz, 46.), Bujtár, Babka, Bozó (Nagy R., 63.) – Adorján Z. (Határ, 73.), Kovács E. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Rimóc SE: Csábi – Kőműves, Nagy M., Rácz R., Ódor – Rácz I., Molnár, Bangó Rómeó (Szoldatics, 79.), Balázs A. (Bangó Renátó, 68.) – Balázs L., Rohácsi. Vezetőedző: László Loránd.

Sárga lap: Adorján Z., ill. Molnár

Gól: Babka (9., 72.), Kovács E. (41.), Adorján Z. (68.), ill. Balázs L. (57.)

Jók: Horváth Sz., Babka, Adorján Z., Kovács E., ill. Rácz R., Molnár, Bangó Rómeó

Bujtár Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést és jöttek sorban a helyzetek. Viszont az utolsó passzoknál sajnos pontatlanok voltunk, így a sok helyzetből csak két gólt tudtunk szerezni. A második félidőben már közel sem nyújtottuk azt a teljesítményt, amit az elsőben. Ezen javítanunk kell a későbbiekben. Úgy gondolom, a játék képe alapján megérdemelten nyertünk. Sok sikert kívánok a rimóci csapatnak a bajnokságban.

László Loránd: – Jó játékvezetés mellett, hatalmas egyéni hibákat vétettünk, amit könyörtelenül kihasznált a Mátraterenye. A játékosok hozzászólásával elégedett voltam, ma ennyi volt a csapatban. Dolgozunk tovább. Köszönjük az ellenfélnek a vendéglátást, további sok sikert a folytatásban.

Nagy-Dobos Eszter mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Túl van a bajnoki főpróbán az SBTC

Az ugyancsak NB III-as Érdet fogadták a salgótarjániak. Felkészülési mérkőzés, vasárnap: Salgótarjáni BTC-Érdi VSE 2-5 (1-1)
error: Content is protected !!