Palotáson hamarosan kiderül, kell-e húzni a nadrágszíjon

Gabi

Jele Zoltán vezetőedző első körben a májusban esedékes elnökségi ülést várja klubjánál.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a hatodik helyen befejező Palotás SE-t irányító Jele Zoltánnal folytatjuk.

Jele Zoltán: – Nincs más választásunk, mint elfogadni a döntést, ahogy a többi csapatnak is, ami szerintem ésszerű volt. Mivel véget ért a bajnokság, csapatszinten nem tartunk foglalkozásokat, de mint eddig is, a csapat tagjai egyénileg megoldják a mozgást az alapozást kezdetéig. Nyilván egy futballistának nagyon rossz, hogy a hétvégi mérkőzések és a rendszeres heti edzések elmaradnak, de jelen pillanatban sajnos ez a helyzet, amit ha nehezen is, de el kell fogadni. Sok váratlan fejlemény lehet még az évben, de ha az eddig megszokott időben, augusztusban elkezdődhet a bajnokság, akkor az alapozást július elején indítanánk. Addig viszont még májusban lesz egy elnökségi ülés, amin kiderül, hogy kell-e húzni a nadrágszíjon, és ha igen, ez milyen hatással lesz a csapatunkra.

Next Post

Szécsényben egyelőre csak heti egy-két "focizgatás" szerepel a programban

Kelecsényi Gábor a jövőben még több fiatalt építene be csapatába. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat […]
error: Content is protected !!