Parádés skalpot szerzett a Palotás

Gabi

Az otthonában tizenhét hónap újra bajnokit veszítő Karancslapujtőnél tudott nyerni Jele Zoltán csapata.

Múlt vasárnap a Palotást fogadta a Karancslapujtő a megye egyben. A tizenhetedik forduló legérdekesebbnek kinéző ütközetének keretein belül csaphattak össze, a pályán pedig beigazolódtak az előzetes várakozások, hiszen izgalmas forgatókönyv mellett alakult ki a végeredmény.

Remekül kezdtek a hazaiak, már a tizedik percben bevették a kaput. Ezt követően kiegyenlített párbajban voltak érdekeltek a felek, mígnem az első félidő utolsó szakaszában egyenlítettek a látogatók. Akár még a szünet előtt ismét elléphettek volna vetélytársuktól a házigazdák, Pál Gergő tizenegyesét viszont magabiztosan hárította az irányt eltaláló Dankó, így egállal fordultak a felek.

A fordulás után folytatódott a férfias küzdelem, aztán a játékrész derekán a másodszorra eredményes Pál Gergő révén újra megszerezték a vezetést a ‘lapujtőiek. Nem sokáig tartott azonban a Romhányi-alakulat öröme, a szintén duplázó Török ugyanis egy szépségdíjas akrobatikus megoldással egalizált.

Elérkeztünk az utolsó tíz perchez, egyúttal pedig jött a palotási fekete leves: a mesteri gólpasszt adó Török labdája után Jambrich Sámuel fejelte be a lasztit. A hátralévő időben még megpróbálta megmarkolni a veszett fejsze nyelét a hátrányba kerülő brigád, mindhiába. Három-kettőre diadalmaskodott Jele Zoltán legénysége. A győzelem értékét ráadásul igen csak növeli, hogy egy igazi erődítményt vett be a kétszeri hátrányból talpra álló gárda, utoljára ugyanis tizenhét hónappal ezelőtt szenvedtek bajnokin vereséget otthonukban a vendéglátók.

START HIBO Megyei I. osztály, 17. forduló:

Karancslapujtő KSE-Palotás SE 2-3 (1-1)

Karancslapujtő, zárt kapuk mögött. Vezette: Nyerges K. (Gecse Z., Kalmár P.)

Karancslapujtő KSE: Egyed – Zsély D., Baranyi, Romhányi, Bacsa (Cseh, 84.) – Zsély B., Ajtai (Bodor, 69.) – Banka D. (Oláh Á., 55.), Kovács B., Czigler – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Palotás SE: Dankó – Sipos (Mladoniczki, 74.), Tancsik, Kotasz G., Kurcsik – Hadrik, Kotasz T. – Ocsovszki (Kotasz E., 87.), Jambrich S., Szabó R. (Jambrich I., 60.) – Török. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Sárga lap: Zsély D., Baranyi, ill. Török, Kotasz G., Jambrich S.

Gól: Pál G. (10., 65.), ill. Török (37., 73.), Jambrich S. (81.)

Jók: Baranyi, Pál G., Czigler, ill. az egész csapat

Romhányi Tamás: – Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Egész héten erre készültünk, hogy az ellenfél pontrúgásokból nagyon erős, és hogy mentálisan is ott vannak, mert az utolsó pillanatban is ki tudnak egyenlíteni. Pechünkre most a győzelmet is meg tudták szerezni, annak ellenére, hogy kétszer is vezettünk. Tizenegyest hibáztunk és az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Ilyenkor fejet kell hajtani. Gratulálok az ellenfélnek! Főleg a mesterüknek. Egy nagyon kemény, brusztolós csapatot rakott össze, amely tényleg soha nem adja föl. Az enyémeket sem tudom nagyon elmarasztalni, mert eddig azért tényleg parádésan játszottunk és jól sikerültek az eredmények. Menni kell tovább! Most a bajnokaspiráns otthonában kell egy olyan eredményt elérni, amivel ott tudunk maradni a dobogó közelben. Egy kis adalék még. A karancsberényi játékosoknak üzenem, hogy nem a mi meccseinkkel kellene foglalkozni meg a mi játékosainkat szidni. Szombaton nekik is volt egy mérkőzés, szerintem ott kellett volna arra odafigyelni, hogy jó eredményt érjenek el. 

Jele Zoltán: – Amire készültünk, az be is igazolódott. Egy nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a hazaiakkal. Ismét kétszer vesztett állásban voltunk. Az első félidőben megszerezte a hazai csapat  vezetést egy szép átlövésgóllal. Hála istennek, sikerült még az első félidőben kiegyenlítenünk. A második félidőben ismét megszerezte a vezetést a hazai csapat, de megint egyenlíteni tudtunk egy gyönyörű góllal. Úgy gondolom, hogy a határtalan lelkesedésünk és a küzdeni tudásunk ismét győzelemre vezette a csapatot, amiért óriási gratuláció a srácoknak! Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de azt el szeretném mondani, kicsit furcsa volt számomra, hogy egy olyan játékvezetőt küldtek a meccsre, aki 2018 novemberében még itt futballozott. Tudom, hogy kettő év eltelt, de úgy gondolom, ez kis figyelmet érdemel majd az elkövetkezendőkben. Ettől függetlenül köszönjük a korrekt játékvezetést! További sok sikert kívánok a hazai csapatnak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Őrzi jó formáját a Mátraterenye

A Pásztó ellen tett zsebre újabb pontokat Bujtár Tamás társulata. A mögöttünk hagyott hétvége vasárnapján a Pásztót fogadta a Mátraterenye a megye egyben. A tizenhetedik körben lepergő mérkőzés előtt harcos küzdelemre volt kilátás, ugyan valamelyest esélyesebbnek tűntek a tavasszal még hibátlan házigazdák, nem mehettek biztosra a megtépázott másik oldallal szemben. […]
error: Content is protected !!