Nem született döntés a palotási rangadón

Gabi

Bár vezetett a Pásztó, a második félidőben büntetőből egyenlítettek a hazaiak.

Múlt hétvégén rangadón csapott össze a Palotás és a Pásztó a megye egyes bajnokság tizenkettedik fordulójában. Teljes mértékben háromesélyes derbire volt kilátás.

A vendégek indították jobban a párbajt, majd a nyitónegyedórát átlépvén megszerezték a vezetést is, Csépe Richárd vágta be a kapufáról elé pattanó labdát. Az első félidőben nem igazán tudtak újítani a betegséggel bajlódó edzőjüket, Jele Zoltánt nélkülöző hazaiak, ellenfelük viszont képtelen volt eldönteni az érdemi kérdéseket.

A második felvonásban jóval aktívabbnak bizonyultak a házigazdák, majd Jambrich Sámuel tizenegyesével egyenlítettek is a találkozó kétharmadához közeledvén. A hátralévő mintegy fél órában leginkább a küzdelem jellemezte a csörtét, a három pontot érő gólt azonban már egyik brigádnak sem sikerült bevinnie, így egy-egyes döntetlennel pergett le a mérkőzés.

Megyei I. osztály, 12. forduló:

Palotás SE-Pásztó SK 1-1 (0-1)

Palotás, sportpálya, 150 néző. Vezette: Strehó E. (Gecse Z., Pál A.)

Palotás SE: Dankó – Sipos, Kotasz G., Hadrik, Kurcsik (Mladoniczki, 56.) – Jambrich S., ifj. Kotasz T. (Farkas, 76.) – Veres (Szabó I., 69.), Tancsik, Ocsovszki – Dallos. Megbízott játékos-edző: ifj. Kotasz Tibor.

Pásztó SK: Krajecz – Molnár B., Lipták, Kelemen D., Csépe M. – Molnár E., Molnár M. – Tóth O., Csépe I. (Pócza, 71.), Csépe R. – Kovács P. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Sárga lap: Kotasz G., Ocsovszki, Tancsik, Farkas, Mladoniczki, ill. Kelemen D., Molnár M., Kovács P.

Piros lap: Molnár B. (85., Pásztó SK)

Gól: Jambrich S. (58.), ill. Csépe R. (17.)

Jók: Sipos, Tancsik, Ocsovszki, Mladoniczki, ill. Kovács P., Lipták, Molnár M.

ifj. Kotasz Tibor: – Első körben szeretnék jobbulás kívánni Jele Zolinak, Gyurcsek Adriánnak, illetve Jele Máténak, ők ma nem lehettek itt velünk. Azt gondolom, hogy igazságos döntetlen született. Az első félidőben a Pásztó dominált kicsit jobban, a másodikban mi. Gratulálok a fiúknak, mert a második félidőben ismét megmutatták, hogy tudnak egymásért küzdeni. A Pásztónak pedig további sok sikert kívánok a bajnokságban!

Nagy Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést, alkalmazkodtunk a körülményekhez, és miután vezetést szereztünk, irányítottuk a játékot.Ha kellően jó csapat lettünk volna, a második félidő elején, a megnyíló területeket kihasználva, lezárjuk a mérkőzést. De mivel még van hová fejlődni, és tenni a hétköznapokban, természetesen ki nem kényszerített hibákból életet leheltünk a palotásiakba, így a döntetlen igazságos. Jele Zolinak gyors gyógyulást kívánok, csapatának további sikereket. Nekünk két hazai rangadó következik a listavezetőkkel, egyelőre csak a műfüvesre vagyunk meg, de gondjaink ellenére győzelmeket várok, most meg lehet mutatni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Remizett a Diósjenő és a Nőtincs

Egy második félidei gyors gólváltás után alakult ki a végeredmény. Múlt szombaton a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpont műfüves pályáján mérte össze tudását a Diósjenő és a Nőtincs. Izgalmas mérkőzésnek néztünk elébe, abszolút nyíltnak ígérkezett a viaskodás. Az első félidőben ki is oltották egymás erejét a felek, csak kisebb lehetőségeket jegyezhettünk […]
error: Content is protected !!