Remizett a Palotás és a Mohora

Gabi

Gólt nem, csak küzdelmet tartogatott a mérkőzés.

Szombaton a Mohorát fogadta a Palotás fogadta a megye egyben. Előzetesen valamelyest esélyesebbnek tűntek a meccsnek szép győzelem után nekivágó hazaiak, sejthető volt azonban, hogy nem adja olcsón a bőrét Mátyás Zsolt legénysége.

Így is lett, alaposan megküzdöttek egymással a gárdák. A látogatók indítottak jobban a meccset, egy darabig aktívabbnak bizonyultak, ez viszont gólban nem mutatkozott meg, egállal fordultak a társulatok.

A második felvonást nagyobb elánnal kezdték a házigazdák, de ők is csak helyzetekkel rukkoltak elő. Végül bármennyire is szerették volna a résztvevők, nem tudtak fogást találni a másikon, így nem szolgáltatott találatot a csörte, nulla-nullás döntetlent könyvelhettek el az együttesek.

START HIBO Megyei I. osztály, 18. forduló:

Palotás SE-Mohora SE 0-0

Palotás, zárt kapuk mögött. Vezette: Gecse Z. (Szász K., Pál A.)

Palotás SE: Dankó – Sipos (Kotasz E., 63.), Tancsik, Mladoniczki, Kurcsik – Hadrik (Jambrich I., 83.), Kotasz T. – Ocsovszki, Jambrich S., Szabó R. (Farkas, 54.) – Török. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Mohora SE: Földi – Benécs, Széles B., Káposzta Lavkó – Pistyúr, Bartal, Rácz D., Széles G. (Rados, 36.) – Hugyecz, Gál. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Sárga lap: Kurcsik, Mladoniczki, Ocsovszki, Jambrich I., ill. Benécs, Lavkó

Jók: Dankó, Tancsik, ill. az egész csapat

Jele Zoltán: – Sajnos nem sikerült megismételni az elmúlt fordulóban nyújtott jó teljesítményt. Nem volt ma bennünk annyi, hogy megszerezzük a három pontot. Az első félidőben a vendégek akarata érvényesült, ismét a második félidőben kezdtünk éledezni, ekkor már voltak helyzeteink, kapufánk. A végére egy nyílt sisakos játék alakult ki, mindkét oldalon helyzetekkel, de egyik csapat sem bírt betalálni, ezért igazságos döntetlen született, amivel egyik oldal sem lehet elégedett. A vendégeknek jó egészséget és további sok sikert kívánok!

Mátyás Zsolt: – Egyenlő erők küzdelmében, egyik csapat sem tudta a maga javára fordítani a mérkőzést. Pedig mindkét félnek voltak jobb periódusai a meccsen belül, de ezt nem tudták gólra váltani sem ők, sem mi. Így igazságos döntetlen született.

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Bevette Szécsényt a Diósjenő

Háromgólos sikert ért el idegenben Eőry Tibor legénysége. Szombaton Szécsényben volt jelenése a Diósjenőnek a megye egyben. Érdekes mérkőzésre volt kilátás, igazi esélyes nélkül vághattak neki a csapatok a tizennyolcadik körben esedékes meccsnek. Valamiért álmoskásan kezdtek a hazaiak, amit meg is büntettek a látogatók, viszonylag hamar betaláltak. Az első félidő […]
error: Content is protected !!