Odahaza nyert a Nőtincs

Gabi

A visszatérő Építőket gyűrte le Nyikos József garnitúrája.

Az előző vasárnap során Nőtincsen vizitált az Építők. Két hét szünet után vághattak neki a tizenhetedik körben megrendezett meccsnek a vendégek, az előzmények ismeretében pedig ellenfelük számított esélyesnek. Valamivel jobban kezdtek a salgótarjániak, mégis a házigazdák kerültek előnybe, még éppen az első fél óra leteltét megelőzően.

Ahogy a szünetig, a második játékrészben is próbálkoztak egyenlíteni a látogatók, de a második etap elején hamar tovaszállt minden reményük. A duplázó Hajdu büntetőből ért el újabb gólt. A hátralévő időben szépen-lassan lepergett a nem túl izgalmas párharc. Végül kettő-nullra nyertek az ez évi első otthoni fellépésüket sikerrel abszolváló hazaiak.

START HIBO Megyei I. osztály, 17. forduló:

Nőtincs SE-Építők KC 2-0 (1-0)

Nőtincs, zárt kapuk mögött. Vezette: Urbán V. (Kiss T.)

Nőtincs SE: Rácz M. – Bera, Makkai, Hajdu, Gyuricza – Németh Á., Rodák, Nógrádi (Kiss D., 65.) – Dancsó V., Szunter, Tamis (Sirkó, 76.). Vezetőedző: Nyikos József.

Építők KC: Hegedűs – Német R., Gál, Stark, Baranyi (Hadusovszki, 63.) – Balla, Hranek (Oláh F., 63.), Novák, Tóth B., Oroszi – Nagy Zs. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Hajdu, Makkai, ill. Hegedűs, Hranek

Piros lap: Oroszi (80., Építők KC)

Gól: Hajdu (28., 54.)

Jók: Hajdu, Németh Á., ill. Német R., Nagy Zs.

Nyikos József: – Nagyon sok hiányzónk volt. A jelenlévőknek köszönöm, hogy eljöttek. Ebben az időszakban ez is pozitív!  Egy messzemenőkig alacsony színvonalú, a megye kettő középmezőnyét idéző mérkőzés volt. Kevés olyan momentum volt a meccsen, ami a játékra emlékeztetett, bár a talaj a mostani időszaknak megfelelően elég rossz volt. Az a győzelem viszont mindig értékes tud leni, amikor valaki ilyen rossz teljesítménnyel képes pontokat szerezni. Ebből indulunk ki. 

Berki Krisztián: – Három hét kihagyás után elutaztunk, becsületesen lejátszottuk a mérkőzést. Úgy, ahogy tőlünk tellett. Kicsit rosszul esik az, hogy az a mendemonda járta, hogy úgysem megyünk el. A csapat rendben volt, jól kezdtünk, jól néztünk ki, és voltak lehetőségek, amikből ha betalálunk, más képe lett volna a mérkőzésnek. Sajnos az ellenfélnek egy lehetőség elég volt a gólszerzéshez, ami után kicsit visszaesett a csapatunk. Próbálkoztunk egyenlíteni, de már sajnos nem bírtunk. Ettől függetlenül le a kalappal minden játékos előtt, és köszönöm mindenkinek! Van egy dolog, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Megérkeztünk a mérkőzésre, de sajnos öltözőt nem kaptunk, csak 14.50-kor, a meccs pedig 15.00-kor kezdődött Ezt egyszerre viccesnek és felháborítónak tartom. Ezt még megye nyolcban sem történhet meg. Ha ifimeccs van, úgy kell szervezni az időpontokat, hogy ez többet ne forduljon elő. Nem rosszindulatból mondom, nem is ezen múlt, viszont elég kényelmetlen volt a szituáció. Gratulálunk a Nőtincsnek, további sikereket és jó egészséget kívánunk. A bajnokságot illetőleg elmondanám, hogy folytatni kell, persze ez a játékosok döntése. Úgy gondolom, ezt diktálja a fair play szelleme. Hozzáteszem, amikor elindult a bajnokság, már rég itt volt a járvány.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Parádés skalpot szerzett a Palotás

Az otthonában tizenhét hónap újra bajnokit veszítő Karancslapujtőnél tudott nyerni Jele Zoltán csapata. Múlt vasárnap a Palotást fogadta a Karancslapujtő a megye egyben. A tizenhetedik forduló legérdekesebbnek kinéző ütközetének keretein belül csaphattak össze, a pályán pedig beigazolódtak az előzetes várakozások, hiszen izgalmas forgatókönyv mellett alakult ki a végeredmény. Remekül kezdtek […]
error: Content is protected !!