Elbánt a Szécsénnyel az Érsekvadkert

Gabi

Nyolc gólt szerezve hagyta helyben megye egyes ellenfelét Szenográdi Péter csapata.

Csütörtökön egymással játszott edzőmérkőzést a megye egyes mezőny két legfiatalabb átlagéletkorú csapata, az Érsekvadkert a Szécsénnyel csapott össze Balassagyarmaton. Az első félidőben nem volt nagy különbség az együttesek között, egygólos vezetésre tettek szert a ‘vadkertiek. A második félidőre aztán beindult Szenográdi Péter legénysége, aminek az lett a vége, hogy nyolc-nullás arányban maradtak alul a szécsényiek.

Felkészülési mérkőzés:

Érsekvadkert SE-Szécsény VSE 8-0 (1-0)

Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött. Vezette: Csillik L. (Moldován P., Kovács M.)

Érsekvadkert SE: Barna (Deme) – Benyó (Balla), Varga M., Telek (Szenográrdi), Bozsó (Lővei) – Varga F. (Szabó L.), Balga L., Dávid M. (Keresztes), Cseri (Pistyúr) – Balga K. (Valent) – Vachó (Terenyei). Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Szécsény VSE: Szerémi D. – Velki, Molnár, Pityi, Csizmadia – Csuka, Szekeres, Fábián – Rónai, Bene, Kovács S. Csereként léptek pályára: Kómár, Szintai, Farkas, Pintér. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Szabó L. (2), Terenyei (2), Vachó, Pistyúr, Valent, Szenográdi

Szenográdi Péter: Úgy készültük a mai napra, hogy mindenki kapja meg a kellő futó munkát nagypályán. Meg is vagyok elégedve mindenki hozzáállásával. A mozgások is megvoltak, sajnos csak kicsiben tudunk gyakorolni, így a passzok minősége nem olyanra sikerült, viszont jelenleg nem tartunk még ott, ahol ez már hiba lenne. Két serdülős srác, Valent Benedek és Cseri Gergő az alapozás eleje óta velünk edz, most pedig be is mutatkoztak a felnőtt csapatban, kellő alázattal és odafigyeléssel szép jövő áll előttük. Ifistáink közül Benyó Bence és Balla Gábor is jól játszott. A csapat nagyon jól fogadta őket és mindenki segít nekik. Készülünk tovább!

Kelecsényi Gábor: – A mai meccs két pozitívuma a tizenhat éves kapusunk jó teljesítménye és a szintén tizenhat esztendős Kómár Levente első felnőtt mérkőzése. Egyébként minden csapatrészben alulmaradtunk.

Next Post

,,Szeretem a kihívásokat"

A megye egyes Rimóc irányítását átvevő László Loránd célja, hogy a bajnokság második felében méltó riválisként tekintsenek csapatára az ellenfelek. A közelmúltban már beszámoltunk róla, hogy visszatért a megye egyes foci vérkeringésébe a Rimóc irányítását átvevő László Loránd. A korábban a Szécsény kispadján dolgozó, legutóbb a határon túli Ipolybalognál edzősködő […]
error: Content is protected !!