Csúnyán elbánt szomszédjával a Karancslapujtő

Gabi

Romhányi Tamás nyolc gólig jutva hagyta helyben a Karancsberényt.

 

Múlt pénteken gyakorló meccsen találkozott a megye egyes Karancslapujtő és a Karancsberény. A semleges helyszínen, Karancsalján sorra kerülő edzőmérkőzésen pardont nem ismerve tudtak nyerni a ‘lapujtőiek, Romhányi Tamás legénysége nyolc gólig jutva intézte el gyenge napot kifogó ellenfelét.

Felkészülési mérkőzés:

Karancslapujtő KSE-Silver Tüzép-Karancsberény 8-0 (3-0)

Helyszín: Karancsalja.

Karancslapujtő KSE: Kanyó – Gordos (Zsély), Bacsa, Pingiczer (Cseh), Bodor – Kovács B., Baranyi (Romhányi), Banka D., Racs (Gyarmati) – Bellér (Banka K.), Pál G. (Szőrös). Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Silver Tüzép-Karancsberény: Egyed – Keviczki (Klimasz), Szlatincsán,, Bolyós, Laczkó – Szilágyi, Fodor M., Kanyó, Vilk – Máté B. (Miklós V.), Surján. Vezetőedző: Fodor Zsolt.

Gól: Racs (2), Szőrös (2), Bellér, Pál G., Gyarmati, Pingiczer

Romhányi Tamás: – Köszönjük Fodor Zsoltinak és a ‘Berénynek, hogy elfogadták a meghívásunkat annak ellenére, hogy nincsenek könnyű helyzetben. Szurkolunk nekik, hogy megoldódjanak a gondjaik. Csapatom helyenként jól játszott, de sokszor belealudtunk a meccsbe. Azt várom a játékosaimtól, hogy az elejétől a végéig koncentráljanak és maximális fordulaton pörögjenek. Úgy érzem, ezzel nem lesz probléma. Az eredménnyel elégedett vagyok, de helyén kell kezelni ezt a mérkőzést, mert ellenfelünkben rengeteg fiatal játszott.

Fodor Zsolt: – No komment…

Next Post

Az Entria Team nyerte az I. Nógrádifutball-ReklámPress Pénzdíjas Kispályás Tornát

A veretlenül tornagyőztes csapat hosszabbítás után húzta be a Favorit elleni finálét. Múlt szombaton weboldalunk és a ReklámPress közös szervezésében került lebonyolításra Nógrád megye első pénzdíjas kispályás eseménye. A hivatalosan I. Nógrádifutball-ReklámPress Pénzdíjas Kispályás Tornára húsz csapat adta le a nevezését, közülük köszönthettük a győztest. A kemény csaták végén a […]
error: Content is protected !!