Bevette Nőtincset a Mátraterenye

Gabi

Kiegyenlített küzdelemben kerekedtek felül ellenfelükön a vendégek.

Múlt vasárnap Nőtincsen volt jelenése a Mátraterenyének. A megye egyes mezőny tizenharmadik körében lejátszott csörte legkomolyabb érdekessége az volt, hogy csupán ezt a találkozót rendezték meg a múlt hétvégén az aktuális körből, az összes többi párbajt későbbi időpontokra halasztották.

Kisebb lehetőségekkel indult be az előzetesen abszolút nyíltnak ígérkező ütközet, aztán a nyitónegyedórát átlépvén Znamecz révén megszerezték a vezetést a vendégek, egy ide-oda pattogó labda kötött ki a kapuba. Ezt követően próbáltak egyenlíteni a házigazdák, ez viszont a szünetig nem jött nekik össze, előbb kapufát lőttek egy kiszorított szögből leadott szabadrúgásból, majd Oláh Tibor védett nagyot egy ziccernél.

Ami késik, nem múlik alapon a második felvonás elején egalizáltak a délnyugat-nógrádiak. Mondhatni, csak a szokásos Bánáti-szabadrúgásból, a támadó hozzávetőlegesen huszonkét méterről vágta a kapu bal oldalába a lasztit. Ezután folytatódott tovább a küzdelem, mígnem a játékrész derekán a csereként beszálló Domán helyezett szépen a jobb alsóba tizenegy méterről.

A hátralévő időben sem adták föl a hazaiak, de már képtelenek voltak talpra állni, így megőrizték előnyüket a látogatók, kettő-egyes arányban győzedelmeskedett Bujtár Tamás legénysége.

Megyei I. osztály, 13. forduló: 

Nőtincs SE-Mátraterenye SE 1-2 (0-1)

Nőtincs, sportpálya. Zárt kapuk mögött. Vezette: Urbán V. (Gecse Z., Béres K.)

Nőtincs SE: Rácz M. – Matyóka, Hajdu, Nagy B., Kovács K. – Dancsó, Petrik (Makkai, 46.), Somogyi, Molnár – Szunter (Tamis, 85.), Bánáti. Vezetőedző: Nyikos József.

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Földi, Miklós M., Kerényi (Határ, 44.) – Pozsár, Novota – Horváth Sz. (Domán, 53.), Bartha (Bujtár, 59.), Znamecz – Alapi. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Sárga lap: Molnár, Hajdu, ill. Oláh Teofil

Gól: Bánáti (53.), ill. Znamecz (18.), Domán (62.)

Jók: Bánáti, Nagy B., Hajdu, ill. az egész csapat

Nyikos József: – Nagyon nehéz mit mondani a mai napról, mert azt gondolom, hogy jó csapat ellen játszottunk, de a mai meccsen inkább a szerencsés jelzőt kapnák. De teljesen mindegy, hogy mit mondok, volt két helyzetük, berúgták, mi pedig nem. Sőt nagyon sok ziccerlabdát hibázunk, úgyhogy ezeken kell elgondolkoznunk. Gratulálok az ellenfélnek. Azt hiszem, várták, hogy lefújják a meccset, a végére nagyon elfáradtak, de amikor egy jó csapat mellé áll a szerencse, azt kihasználják, ahogy ők is. Nekünk pedig van mit javítani!

Bujtár Tamás: – Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Mindenképpen szerettük volna lejátszani a meccset, hiszen jó formában van a csapat. Nagyon fontos három pontot sikerült szereznünk. Úgy gondolom, nem sok csapat fog nyerni Nőtincsen… Nekünk viszont sikerült. Óriási gratuláció a játékosaimnak, végig nagyon fegyelmezetten játszottunk. A győzelemnél már csak az ad nagyobb örömöt, hogy egyik emberemnek sem lett komolyabb sérülése! Hajrá, MTSE!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Odahaza írta tovább veretlenségét a Szügy

Hiába próbálkozott, pont nélkül maradt a Bercel. Múlt szombaton a Bercelt fogadta a Szügy a megye kettes bajnokság tizenharmadik körében. Ezt az egyetlen mérkőzést vonultatta fel az előző hétvége az említett pontvadászatban, a további meccseket elhalasztották. Az esélyesnek számító házigazdák indították jobban a párbajt, egy darabig viszont megőrizték kapujukat a […]
error: Content is protected !!