Nem mindennapi élményeket szerzett az Építők elnöke

Gabi

A Nőtincsen vendégeskedő csapat elöljárója mellett a házigazda egyesület vezetője is elmondta véleményét a történtekről.

Az előző hétvégén Nőtincsen volt jelenése az Építők KC-nek a megye egyes mezőny tizenhetedik fordulójában. Úgy tűnik, a lefújást követően sem múlt el nyomtalanul a házigazdák kettő-nullás sikerével lepergő mérkőzés. Hétfőn felvette ugyanis a kapcsolatot weboldalunkkal a salgótarjáni klub elnöke, Harmos László, aki elégedetlenségének adott hangot egy-két téma kapcsán. Az elhangzott állításokat illetően természetesen megkerestük a másik oldalt is, így egy kalap alatt a Nőtincs SE-t vezető Hugyecz Róbert is megosztotta velünk reakcióját. Következzenek az elöljárók gondolatai!

Harmos László:Megdöbbentő dolog történt velünk Nőtincsen. Fél kettőkor megérkeztünk a mérkőzés színhelyére, három óráig pedig néztük az ifjúsági meccset, mert nem volt szabad öltöző. Nem is értem, hogy lehet egy órási kezdésre betenni egy U19-es bajnokit, ha egy sporttelepen csak két öltöző van. Nem az a baj, hogy csak ennyi van, hanem hogy nem jól osszák be. Aztán jöttek újabb meglepetések. Például hideg volt, ezért nekünk kellett befűtenünk az öltözőben, és mi raktuk magunknak a tüzet. Mi mentünk ki az erdőbe fáért! Előttünk a héhalmi ifi ugyanezt csinálta. Nem tudom, hogy gondolta ezt az ellenfél, de szerintem ez nem volt korrekt dolog. Ez véleményem szerint nem volt etikus. Csak azért jegyeztem meg, mert hátha más csapat nem fog úgy járni, ahogy mi. Ennek is van egy pozitívuma! Egy újabb szakmával gyarapodtam. Elvégeztem a kazánfűtő tanfolyamat. Életemben először sikerült tüzet raknom!

Hugyecz Róbert: – Köszönöm Harmos úrnak, hogy feldobta ezt a témát, de mi is észrevettük, hogy a U19-es meccs csak két órával a felnőtt mérkőzés előtt kezdődik. Ezt nem mi kértük, így írták ki a sorsolást. Nem tudom, miért változott, mert ősszel három óra volt a két mérkőzés között. A fűtésről  is van jó hírem: mivel az idei sportfejlesztési programunkban szerepel a központi fűtés kiépítése, és már a pénzt is sikerült megszereznünk, a jövőben nem fog ilyen előfordulni. A kivitelezés hamarosan elindul. Mivel gondnokunk beteg, én is hordtam be fát az öltözőnkbe. Innen is jobbulást kívánok Zoli bácsinak! A vendégek nem jelezték, hogy elfogyott a tüzelőjük. Elég lett volna szólni és feltöltjük a tárolót!

Next Post

Videós összefoglaló és fotók a Karancslapujtő-Palotás találkozóról

Feleleveníthetőek a vendégek remek győzelmével véget érő meccs fontosabb mozzanatai. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, múlt vasárnap három-kettes diadalt aratott Karancslapujtőn a Palotás. A megye egyes bajnokság tizenhetedik körében lepergő meccsen gyorsan előnybe kerültek a hazaiak, később viszont egyenlítettek a látogatók, így egállal fordultak a felek. Még a szünet előtt […]
error: Content is protected !!