Nagy csatát húzott be a Mátraterenye

Gabi

Hiába kapaszkodott rendületlenül a Héhalom, végül a hazaiak örülhettek.

Vasárnap a Héhalmot fogadta a Mátraterenye a megye egyes bajnokság tizenkettedik körében. Változatos csörtére volt kilátás, favorit nélkül indulhatott útjára a labda.

Bekezdtek a hazaiak, Znamecz révén már a hetedik percben lépésfórhoz jutottak. Ezt követően az első félidőben már nem láthattunk több gólt. Próbálkoztak a vendégek, de eredménytelenül.

A második játékrészben felgyorsultak az események. Tizenegyesből egyenlítettek a látogatók, majd erre válasz gyanánt kétszer is beköszönt az MTSE. Az utolsó tíz percben megint felzárkóztak a héhalmiak, de a duplázó Alapi lehűtötte a kedélyeiket.

A véghajrában az ugyancsak kétszer betaláló Baranyi újra kozmetikázott, de mint hamarosan kiderült ez már nem számított. Négy-hármas arányban győzedelmeskedtek a nagy csatát behúzó házigazdák.

Megyei I. osztály, 12. forduló:

Mátraterenye SE-Héhalom SE 4-3 (1-0)

Mátraterenye, sportpálya, 150 néző. Vezette: Balázs Z. (Béres K., Szolik M.)

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Földi, Miklós M., Kerényi – Novota (Határ, 61.), Babka – Horváth Sz. (Pozsár, 58.), Bartha, Znamecz (Bujtár, 63.) – Alapi. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Héhalom SE: Darabont – Bakti (Maczkó, 86.), Abért M., Abért B., Sóss (Nagy Sz., 46.) – Lakatos, Kis K. – Baranyi, Duhonyi, Varanyeczki – Balog B. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Sárga lap: Horváth Sz., Novota, Bujtár, Oláh Tibor, ill. Lakatos, Baranyi, Bakti, Kis K.

Gól: Znamecz (7.), Oláh Teofil (75.), Alapi (77., 85.), ill. Baranyi (57., 86.), Balog B. (84.)

Jók: az egész csapat, ill. Abért B., Abért M., Kis K., Baranyi, Balog B.

Bujtár Tamás: – Egy gólgazdag mérkőzésen vagyunk túl. Szerencsére sikerült itthon tartani a három pontot. Úgy gondolom, az első félidő elején nagyon jól játszottunk, jól kezdtünk. Sikerült is egy szép támadás után gólt szerezni. Majd utána a vendégcsapat átvette az irányítást a huszadik perc környékén. Szünetben átbeszéltük a dolgokat, hogy próbálunk gólokat szerezni, ami sikerült is a másodikban. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, ebből tanulni kell. Megyünk tovább! Készülünk a következő mérkőzésre. Gratulálok a csapatomnak!

Győri Zoltán: – Van bennem egy kis indulat igazándiból a mérkőzéssel kapcsolatban. Azt gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget. Első körben ez biztos. A meccs nagy részében mi irányítottuk a játékot és nekünk voltak helyzeteink. Ha lehet így fogalmazni, nagyon rossz ütemben és rosszkor kaptuk a gólokat. Amire megpróbáltunk válaszolni és meccsben tartani magunkat. Sajnos ez nem sikerült. Volt egy-két hátráltató tényező. Azt gondolom, két kiállítás elmaradt a mérkőzésen, és ez nyilván, ha megtörténik, nagyban befolyásolta volna a végeredményt, talán a mi javunkra. Nem akarok a játékvezetővel foglalkozni, de akkor, amikor mindkét csapat nulláról az arcomba kiabálja, hogy mennyire gyenge vagyok, akkor ott azon el kell gondolkozni. Egyébként a játékosaimnak gratulálok, hiszen mindenki kiadta magából a maximumot. Mindent megtettünk az egyenlítés, illetve akár a győzelem érdekében is, úgyhogy mindenki előtt le a kalappal, de sajnos megint nulla ponttal megyünk haza.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós összefoglaló és fotók a Palotás-Pásztó derbiről

Megtekinthetőek a döntetlennel lepergő mérkőzés fontosabb mozzanatai. Mint a arról már beszámoltunk, egy-egyes döntetlennel pergett le a megye egyes mezőny tizenkettedik körében lepergő Palotás-Pásztó csörte. Az első félidőben Csépe Richárd révén kerültek előnybe kerültek a vendégek, a második felvonásban Jambrich Sámuel büntetővel alakította ki a már említett végeredményt. Tekintse meg […]
error: Content is protected !!