A Mátranováki VSC és a Mátraterenye SE közös gyermek focitáborában jártunk

Gabi

Jó körülmények között, remek szakemberek kezei alatt és egy modern eszköz segítségével hódolhatnak szeretett játékuknak a környék fiataljai, mindezt három turnusban.

A nyár ezen időszakában előszeretettel bonyolítanak le egyesületek táborokat gyermekek számára. Ezekben a hetekben hasonló kezdeményezéssel rukkolt elő a Mátraterenye SE és a Mátranováki VSC is, a két egyesület közösen szervezésben gyűjtötte egy kalap alá a környék fociszerető fiataljait, ráadásul unikumnak nevezhető módon, térítésmentesen. Mint Serfőző Pétertől, az MTSE elnökétől és a mátraterenyei Móra Ferenc Általános Iskola igazgatójától megtudhattuk, három turnusban kerül sor az eseményre, az utolsó etap pedig hamarosan zárul, kiemelte továbbá, rendszeresen komoly létszámú labdarúgópalánta képviseltette magát a különféle csoportokban.

Az elmúlt héten weboldalunk is meghívást kapott a táborba, csütörtökön pedig eleget is tettünk az invitálásnak. Jól éreztük magunkat! Kivétel nélkül mosolygós, jókedvű gyermekekkel találkozhattunk, akik azon felül, hogy remek körülmények között tölthették el idejüket, hozzáértő szakemberek kezei alatt űzhették szeretett játékukat, az Oláh Béla, Koncsik László, Zsély Benedek, Oláh Teofil négyesfogas garancia arra, hogy hozzáértő emberek foglalkoznak velük.

A komplett menetrendet tekintve elmondható, hétfőtől péntekig jó pár edzés, napi többszöri fő – és köztes étkezés, illetve egyéb szabadidős tevékenységek is szerepeltek a gyermekek programjában, külön kiemelendő, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő folyadékpótlásra, a foglalkozások előtt pedig orvosi vizsgálatokon is túlesnek a lányok és fiúk. Mindenképpen megemlítendő, egy igen modern edzéseszköz is a fiatalok rendelkezésére áll, a TOCA elnevezésű, a technikai tudást fejlesztő és csiszoló innovatív adogatógép szemmel láthatóan egyöntetűleg elnyerte minden jelenlévő tetszését.

A mátraterenyei sportpályán megejtett ottlétünkkor szintén tiszteletét tette Mátranovák polgármester asszonya, Bodor Ernőné, illetve Mátraterenye polgármestere, Gecse László. Mindkét településvezető elégedettségének adott hangot a rendezvény kapcsán, Bodor Ernőné külön hozzátette, maximálisan támogatja az MVSC új elnökének, Tábori Péternek és segítőinek kezdeményezését, miszerint az elmúlt időszakhoz hasonlóan, a későbbiekben is minél tovább szeretnének lelkiismeretesen foglalkozni a ‘nováki futballozni vágyó fiatalokkal. Az alábbiakban érdemes megtekinteni videós összefoglalónkat és fotógalériánkat.

Kőházy J. Zsolt fotógalériája:

Next Post

Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Simán nyert a Bátonyterenye, megy kettes skalpot szerzett a Tereske, szép döntetlent jegyzett az Ecseg. Az előző hétvégén ismét jó pár alacsonyabb osztályú csapat játszott ilyen-olyan edzőmérkőzést. A lepergő gyakorló meccsek kapcsán elmondható, hogy a Bátonyterenye elbánt a Mihálygergével, a Tereske bevette Nagyoroszit, az Ecseg ikszelt a Mátraverebéllyel, a Patak […]
error: Content is protected !!