Kikapott a Mátraterenye a Lőrincitől

Gabi

Őt gólt szerezve nyertek a saját bajnokságukban második Heves megyeiek.

Szombaton lejátszotta első téli edzőmérkőzését a megye egyben ötödik helyen álló Mátraterenye. Bujtár Tamás alakulata a Heves megyei első osztály második pozíciójában telelő Lőrincivel csapott össze a hatvani műfüves pályán. Már az első félidőt követően három-egyes lépésfórba került a nógrádi gárda ellenfele, végül pedig öt-egyes arányban maradt alul az MTSE. Ugyan a pihenő után mindent megtettek a ‘terenyeiek, nem tudták kijavítani a korábbi felvonás baklövéseit, így az egyébként kifejezetten masszív társulat benyomását keltő másik oldal örülhetett.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Lőrinci VSC 1-5 (1-3)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Mátraterenye SE: Oláh Tibor (Kotroczó) – Nagy R. (Sipkó), Miklós M., Kerényi, Bozó (Határ) – Babka, Oláh Teofil – Horváth Sz., Bartha (Adorján Z.), Znamecz (Bujtár) – Alapi. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Bartha

Bujtár Tamás: Túl vagyunk az első felkészülési mérkőzésen. Úgy gondolom, az eredmény kicsit csalóka. Figyelmetlenek és fegyelmezetlenek voltunk az első félidőben, amit meg is bosszult az ellenfél. A második játékrész sokkal jobban tetszett, jól szolgálta a felkészülésünknek ez a meccs! Köszönjük szépen a Lőrinci csapatának a megkeresést, sok sikert nekik a bajnokság!

Next Post

,,Meg kell térülnie a befektetett munkának!"

A nyugati megye hármas mezőnyben bronzérmes pozícióban telelő Romhány edzője, Seres István tavasszal is stabil szereplést vár csapatától. Eredményes őszi idényt tudhat a háta mögött a nyugati megye hármas mezőny harmadik helyét elfoglaló Romhány, nem a véletlen műve a jelenleg birtokolt dobogós pozíció. Az ez idáig kilenc győzelmet, egy döntetlent, […]
error: Content is protected !!