Gálázva nyert a Mohora

Gabi

Nem kegyelmeztek a Rimócnak a nem mindennapi termelékenységet bemutatva húsz gólig jutó házigazdák.

Szombaton a Rimócot fogadta a Mohora a megye egyes bajnokság tizenkettedik fordulójában. Egy kérdés volt a kezdősípszó előtt, nevezetesen, hogy hány góllal nyernek a toronymagas favoritként ringbe szálló házigazdák.

Semmit sem bíztak a véletlenre a hazaiak, még az első negyedóra letelte előtt háromgólos előnyre tettek szert. Ugyan ezután büntetőből szépítettek az ezer sebből vérző látogatók, a pihenőig még háromszor köszönt be Mátyás Zsolt alakulata.

A második játékrészben aztán még inkább ráléptek a gázpedálra a mohoraiak, futószalagon gyártották az újabbnál-újabb találatokat, aminek az lett a vége, hogy felnőtt szinten a nógrádi labdarúgás elmúlt évtizedeinek legkomolyabb gólarányú sikerét érték el, húsz-egyes arányban nyertek. Bár nem volt komoly sportéréke a meccsnek, mindenképpen figyelemreméltó a gálázva győzedelmeskedő vendéglátók termelékenysége, megemlítendő, hogy Pistyúr Zsolt és Szedlacsek Zoltán ötször, Menyhárt Péter négyszer, Rácz Dominik pedig négy-négy alkalommal köszönt be.

Megyei I. osztály, 12. forduló:

Mohora SE-Rimóc SE 20-1 (6-1)

Mohora, sportpálya, 100 néző. Vezette: Csillik L. (Dobsonyi L., Kis Zs.)

Mohora SE: Földi – Mezei (Rados, 46.), Széles B., Benécs, Bera – Pistyúr, Káposzta, Rácz D., Lavkó (Hugyecz, 46.) – Széles G. (Menyhárt, 46.), Gál (Szedlecsak, 46.). Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Rimóc SE: Oláh J. – Seres, Bangó D., Rácz V., Ódor – Bangó Re., Rácz I., Szoldatics, Balázs A. – Balázs L., Rácz A. Vezetőedző: Vincze Benjámin.

Sárga lap: Bangó D.

Gól: Széles B. (9.), Széles G. (11.), Pistyúr (14., 20., 29., 74., 87.), Rácz D. (36., 66., 70.), Menyhárt (47., 48., 59., 85.), Szedlacsek (48., 54., 61., 76., 85.), Káposzta (81.), ill. Balázs L. (15.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Mátyás Zsolt: – Az egyik szemem sír, a másik nevet. Begyűjtöttük a három pontot, de sajnálom a Rimóc csapatát, mert van kötődésem az egyesülethez, hiszen itt lettem felnőttedző, és szép időszakot töltöttem el a klubnál. Tényleg nagyon sajnálom őket, és le a kalappal előttük, hogy elutaztak és lejátszották a mérkőzést. Kívánom, hogy a jövőben sikeresebbek legyenek és építsenek egy új csapatot, hisz Rimócon minden körülmény adott a megye egyes futballra.

Vincze Benjámin:Jó idő, jó pálya, jó Mohora, rossz Rimóc.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem született döntés a palotási rangadón

Bár vezetett a Pásztó, a második félidőben büntetőből egyenlítettek a hazaiak. Múlt hétvégén rangadón csapott össze a Palotás és a Pásztó a megye egyes bajnokság tizenkettedik fordulójában. Teljes mértékben háromesélyes derbire volt kilátás. A vendégek indították jobban a párbajt, majd a nyitónegyedórát átlépvén megszerezték a vezetést is, Csépe Richárd vágta […]
error: Content is protected !!