Bajnoki ellenfelet tréfált meg a Mohora

Gabi

Egygólos edzőmérkőzés végén örülhetett Mátyás Zsolt csapata.

Szombaton gyakorló meccsen futott össze két megye egyes társulat, a Pásztó a Mohorával hangolt Hatvanban. A felkészülési találkozó első félidejében nem esett gól, aztán a második játékrészben is csak egy. Hugyecz Márk találatával egy-nullás sikert könyvelhetett el Mátyás Zsolt legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Pásztó SK-Mohora SE 0-1 (0-0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Pásztó SK: Krajecz – Holtner, Almási, Lipták – Molnár B. (Kovács P.), Molnár E., Kelemen D., Csépe I. (Pócza), Békési – Csépe R. (Kivés), Laczkó (Kelemen M.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Mohora SE: Földi – Benécs, Baranyi T., Széles B., Rados – Pistyúr, Bartal, Káposzta – Lavkó, Menyhárt, Hugyecz. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Hugyecz

Nagy Tamás:Hazudnék, ha azt mondhatnám, hogy elégedett vagyok, lassan, körülményesen, sok hibával játszottunk. A mohoraiak ezen a szinten remek futballisták, akik pihenten sokszor eldugták a labdát. Gratulálok a győzelmükhöz! Amit szerettem volna, mindent kipróbáltunk, nem mindig néztünk ki jól. A jövő héten frissítünk, remélhetőleg tudunk játszani a hétvégén, és felkészülten várhatjuk a bajnoki rajtot. Azt tudom, hogy a megváltozott keretünkben is nagy a potenciál. Biztos vagyok benne, hogy az első két hazai bajnokinkon is lesznek győzelmi esélyeink. Ha realizáljuk, lesznek a bajnokságban is.

Mátyás Zsolt: – Egy jó erőkből, felkészült csapat ellen játszottunk ma, egy rendkívül sportszerű, jó iramú mérkőzést, ahol többnyire a pásztóiak irányítottak, de remek hozzáállásunknak, fegyelmezett, bátor futballunknak köszönhetően tudtuk kompenzálni az állóképességbeli különbséget. Így mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Ezekből mi egyet értékesítettünk, és arattunk egy önbizalomnövelő győzelmet.

Next Post

Csúnya pofonba szaladt bele a Palotás

Heves megyei gárda bánt el Jele Zoltán együttesével. Szombaton ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a megye egyes Palotás. A Heves megyei első osztályban szereplő Heréd volt a Jele-alakulat ellenfele Hatvanban. Hamar eldőlt az edzőmérkőzés, a nógrádi gárda már a szünetre háromgólos hátrányban mehetett. A fordulást követően sem történt érdemi változás, […]
error: Content is protected !!