,,Mindenféleképpen szeretnénk előrébb lépni”

Gabi

A megye egyes bajnokság tizedik helyét elfoglaló Héhalom edzője, Győri Zoltán továbbra is bízik csapatában.

Nem túl eredményesen sikerült őszi szezont tudhat a háta mögött a megye egyes mezőnyben versenyző Héhalom. Négy győzelem mellett két döntetlent és hat vereséget jegyezhetett fel ez idáig a jelenleg a tabella tizedik helyét elfoglaló alakulat. A folytatásban egyértelműen pozitívabb szereplésben bízó együttes eddigi szereplése kapcsán Győri Zoltán vezetőedzőt kérdeztük.

– Eltökélt tervekkel vágott neki a szezonnak. A dobogót jelölte meg célként. Most is hasonlóképpen cselekedne?

– Igen, ugyanúgy bízom a csapatunkban! 

– Mit gondol, minek köszönhetően maradhattak el ősszel a várt eredményességtől?

– A sok sérülés hátráltatott minket a sikeresebb szereplésben. Az utolsó pillanatban ketten eligazoltak, egy játékosunk kidőlt egész őszre, egy meghatározó emberünk pedig családi dolgok miatt abbahagyta a focit. A felsoroltak miatt folyamatosan létszámproblémáink voltak.

– Idegenben egy árva pontot szereztek. Otthon viszont csak egyszer kaptak ki. Minek lehetett köszönhető a vendégségbeli mutató?

– Kiváló kérdés! A Mohora elleni mérkőzésen rettentő gyengén játszottunk, mégis vezettünk hetven percig. A többi meccsen kimondottan tetszetősen futballoztunk, de talán a rutintalanságunk miatt nem sikerült egy győzelmet sem elérnünk.

– Egyénileg mely játékosa produkcióját tudná kiemelni?

– Kapusunk végig stabil teljesítményt nyújtott. A védelmünk közepéből mindhárom játékost ki tudnám emelni (Abért Márton, Abért Bence, Gerhát Viktor). Védekező középpályán Kis Kende szinte végig megbízhatóan futballozott.

– Hogy néz ki a téli szünet csapatánál?

– Az őszi szezon után végig edzettünk. December 22-én találkoztunk utoljára egy edzés és egy évzáró erejéig. Január 5-én pedig elkezdjük a felkészülést a tavaszra.

– Várható valamilyen mozgás a keretben?

– Egy játékos jelezte eddig, hogy eligazolna, mert több játéklehetőséget szeretne. Ez idáig hét ember jelentkezett be hozzánk, akik közül mindenkit szeretnék leigazolni.

– Mire számít tavasszal?

– Mindenféleképpen szeretnénk előrébb lépni a tabellán. Bízom a csapatban, tavasszal biztos sikeresebbek leszünk.

– Egy ideje már Nógrádban dolgozik edzőként. Összességében milyen élményekkel gyarapodott ezen idő alatt?

– Kimondottan jó csapatok és jó körülmények között tudunk hétről-hétre játszani. A játékvezetés színvonalán lehetne még javítani, bár vannak nagyon ügyes sípmesterek is.

Next Post

A Szécsény volt a megye egyes ősz legfiatalabb csapata

A Mátraterenye rendelkezett a legrutinosabb gárdával az idény már lepergő mérkőzésein. A téli szünetet kihasználandó, a közelmúltban egy-egy anyagunkból már kiderült, hogy ki volt az őszi szezon legidősebb és legfiatalabb pályára lépője a 2020/2021-es megye egyes szezon már lepergő szakaszában. Mostani összeállításunkban azt néztük meg, milyen átlagéletkorú keretet tudhatnak magukénak […]
error: Content is protected !!