Mikor kezdődhetnek el a bajnokságok?

Gabi

A közelmúltban napvilágot látott egy MLSZ-dokumentum, ami a különféle pontvadászatok tervezett legkorábbi startolási időpontjait tartalmazza.

Alapesetben most nyári szüneten volnának az amatőr csapatok és minden fociszerető az eredetileg 2020-ra tervezett Eb lázában égne. Igen ám, a koronavírus miatti válsághelyzet miatt eléggé felbolydult a világ, így a labdarúgás is. A felfüggesztésre kerülő bajnokságok hivatalos lezárása után különféle módszereket alkalmaztak a gárdák, néhol elkezdtek edzeni, itt-ott még felkészülési mérkőzést is játszanak, míg máshol továbbra is pihennek.

Persze hamarosan minden szinten érdemes lesz nekivágni a 2020/2021-es idényre történő alapozásnak, illetve a gyakorló meccsek sorozatának. A korábban uralkodó bizonytalanságok után a közelmúltban napvilágot látott egy egy hivatalos MLSZ-dokumentum, melyben feltüntetésre kerültek a különféle bajnokságok tervezett legkorábbi startolási időpontjai. Fontos kiemelni, az alábbiakban látható dátumok még eltolódhatnak, ha például egy pontvadászatban nem lesz meg a versenykiírásban meghatározott létszám. Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága a július 3-án délben befejeződő nevezési időszak után, vélhetően július közepén tud majd pontos képet adni, melyik küzdelemsorozat, mikor rajtolhat.

A Magyar Kupa megyei selejtezőjét illetően lényeges kiemelni, a jelenlegi tervek szerint augusztus első és második hétvégéjén kerülhet majd sor egy-egy fordulóra. A részvétel csak a megye egyes klubok számára kötelező, az alacsonyabb ligákban szereplő gárdáknak sincs azonban megtiltva, sőt!

Next Post

Elindította nyári felkészülését az SBTC

Szép számú játékos volt jelen az NB III augusztusi startjára hangoló salgótarjániak első edzésén. Minimális pihenő után hétfőn nekivágott nyári felkészülésének az NB III 2020/2021-es idénye előtt álló SBTC. A Tóstrandi Sporttelepen megtartott foglalkozáson tizennyolc játékos vett részt, szinte alig jegyezhettünk fel hiányzót a salgótarjániak aktuális keretéből. A mintegy kétórás […]
error: Content is protected !!