Mesteri várakozások a Palotás-Diósjenő bajnoki előtt

Gabi

Jele Zoltán és Eőry Tibor osztotta meg velünk a tavaszi idény első megye egyes mérkőzése kapcsán.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, szombaton a weboldalunk által is élőben közvetítésre kerülő Palotás-Diósjenő mérkőzéssel kezdetét veszi a tavaszi idény a megye egyben. Az érdekesnek ígérkező találkozót megelőzően a két csapat vezetőedzői foglalták össze gondolataikat. Lássuk a mesterek várakozásait!

Megyei I. osztály, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

2021. február 6. (szombat), 14.00:

Palotás SE (2.)-Diósjenő SE (12.)

Jele Zoltán, a Palotás SE vezetőedzője: – A felkészülést január 11-én kezdtük, heti három alkalommal jöttünk össze. Az eddig elvégzett melóért dicséret illeti a csapatot, mind a létszám, mind a hozzáállás miatt. Remélem, ez a jövőben is így marad. Az edzőmérkőzések között sor kerül a hétvégén az elmaradt bajnokira, a jó erőkből álló Diósjenő ellen, mely csapat meghatározó szerepet tölt be ebben az osztályban, ezért egy nehéz mérkőzésre számítok. Főleg úgy, hogy egy edzőmeccset játszottunk, ahol nem parádéztuk, de azt hiszem ez ebben az időszakban teljesen normális. Most viszont ezt a feladatot kellene megoldani eredményesen. Bízom benne, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Nyilván szokatlan ez az időpont, hiszen tulajdonképpen az alapozás közepén vagyunk a február 27-ei rajtot nézve, de hát csak most tudjuk bepótolni ezt a találkozót. Ehhez kell alkalmazkodnunk, ha nehezen is. Remélem, a pályát elő tudjuk úgy készíteni, hogy normális legyen. Kotasz Erik és Török Máté sérült.

Eőry Tibor, a Diósjenő SE vezetőedzője: – Idén egy speciális alapozás volt, nagyon rövid. Szinte alig volt szünet a két félszezon, illetve az edzések között. Ennek ellenére úgy érzem, nagyon jól sikerült a csapat felkészülése, és minőségben mindenféleképpen előreléptünk, mert ragyogó körülmények között tudtunk edzeni, és ez egyértelműen pozitív az eddigiekhez képest. Azt gondolom, olyan pályánk van, ami a megyében megirigyelendő. “Szokatlannak” tartom az időpontot, olyan tekintetben, hogy szerintem ez lenne a normális. Folyamatosan kellenének a tétmeccsek, hogy a játékosoknak mindig legyen megfelelő motiváció. Ha pedig vannak jó műfüves pályák, akkor gyakorlatilag semmi akadálya, hogy ilyenkor már bajnoki találkozókat játsszunk. Én örülök neki, hogy nincs akkora szünet, jobban szeretem, hogyha folyamatosan vannak mérkőzések. Nem sokat tudok a Palotásról. Annyit hírből, hogy nem éppen jó minőségű a pályájuk. Ez a kérdőjel nálam, hogy igazából mire számíthatok a hétvégén a talajviszonyokkal kapcsolatban, ez nagyban befolyásolja majd a mérkőzés kimenetelét. Amelyik csapat jobban tud alkalmazkodni az irreális körülményekhez, az nyer. Mindenféleképpen győzni szeretnénk, de ezt minden meccsünk kapcsán el tudom mondani. Úgy néz ki mindenki bevehető, egyedül a tavaly szalagsérülést szenvedő Bőgér Ákos nem, ő sajnos még nem jött rendbe. Rajta kívül viszont mindenki hadra fogható. Vannak új igazolásaink is, csak kérdés, hogy elkészül-e a rajtra az igazolásuk. A jövő hétre biztosan kész lesznek, a most szombati szereplésük viszont még kérdőjeles.

Next Post

Ez a hétvége is dúskál az edzőmérkőzésekben

Újabb hangoló fellépés vár a BSE-re és az SBTC-re, pályán lesz a megye egy és az alacsonyabb osztályok nagy része. Az aktuális hétvégén még a múltkorinál is komolyabb edzőmeccs-dömping lesz a nógrádi érdekeltségű gyakorló mérkőzések tekintetében. NB III-as csapataink közül az SBTC a Heves megyei első osztályú Lőrincit fogadja, míg […]
error: Content is protected !!