Továbbra sem lehet megállítani a Berkenyét

Gabi

Az Érsekvadkerten is felülkerekedett a veretlen éllovas.

Az előző hétvégén Bánkon csapott össze az Érsekvadkert és a listavezető Berkenye. A vendégek számítottak a megye egyes bajnokság tizenegyedik fordulójában lejátszott meccs esélyesének, de semmiképpen nem mehettek biztosra.

Egy korai góllal szemszögükből tökéletesen megadták a mérkőzés alaphangját a látogatók, már az ötödik percben betaláltak. Ezt követően lelkesen tették a dolgukat a házigazdák, de csak elrontott helyzetekkel jeleskedtek, a mezőnyfölénnyel nem mentek semmire.

Az előnyben lévő oldal kontrákra rendezkedett be, a szünetig viszont már nem módosult az állás. Aztán a második etapban sem lankadtak a ‘vadkertiek, abszolút méltó vetélytársnak bizonyultak.

Nem tudta azonban learatni igyekezete gyümölcsét Szenográdi Péter legénysége, az éllovas ugyanis a duplázó Fábrinak köszönhetően a véghajrában lezárta az ütközetet. Kettő-nullás sikerüknek köszönhetően tovább tart tehát a berkenyeiek remek sorozata.

Megyei I. osztály, 11. forduló:

Érsekvadkert SE-Berkenye SE 0-2 (0-1)

Bánk, sportpálya, 100 néző. Vezette: Szakal T. (Dobsonyi L.)

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián, Varga M., Balga M., Dávid M. (Balga K., 73.) – Balga L., Szenográdi – Pistyúr, Holman (Lővei, 83.), Varga F. (Szabó L., 69.) – Terenyei. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Berkenye SE: Debre – Rácz L (Schlenk, 88.), Porvay, Szandai, Kántor – Illés, Hesz, Rottek – Bogdán (Balázs M., 70.), Mátyás P., Fábri. Vezetőedző: Mohácsi László.

Sárga lap: Deme, ill. Rácz L.

Gól: Fábri (5., 88.)

Jók: Deme, Holman, Terenyei, ill. Szandai, Illés, Hesz, Mátyás P., Fábri

Szenográdi Péter: Hiába játszunk jól, szépen, ötletesen, hogyha mit sem ér, mert az ellenfél rúgja a gólokat. Könyörtelenül kihasználták helyzeteiket a vendégek. Azon kívül volt még pár lehetőségük, mert kitámadtunk, próbáltunk egyenlíteni, egy helyzetükkel pedig éltek is még a hajrában, úgyhogy taktikusan és jól fociztak. Mi is jól játszottunk, de ez a mai napon nem ért semmit. Készülünk tovább, csináljuk a dolgunkat. Szerintem a bajnokesélyes ellen elfogadható ilyen játék, emelt fővel tudtunk lejönni a pályáról. Gratulálok Mohácsi László csapatának!

Mohácsi László: – A COVID-tól és a sérülésektől kicsit megtépázva érkeztünk egy jó eredményelérés reményében, amit végül is sikerült elérni. Minden edző álma a jó kezdés, amit ma meg is tettünk, de utána túlságosan visszahúzódva, rossz felfogásban, játékban passzívan folytattuk a mérkőzést, és csak a kontrákra hagyatkoztunk, ezért az első játékrészben, a mezőnyben ügyesen kombináló hazaiak játékban felülmúltak, de főként rögzített játékhelyzetekből veszélyeztettek. A második játékrészre rendeztük a sorokat, játékban feljavultunk, így kiegyenlítetté vált a mérkőzés, és a végéhez közeledve egyre magabiztosabbá válva növeltük az előnyünket, majd megnyertük a mérkőzést. További sok sikert kívánok hazaiaknak, a csapatomnak pedig jár a nagy gratuláció!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Egy félidő alatt döntött a Mátraterenye

Három nyeretlen mérkőzést követően tudtak nyerni a Diósjenővel elbánó házigazdák. Múlt hétvégén a Diósjenőt fogadta a Mátraterenye a megye egyben. Kiegyenlített meccsnek néztünk elébe, nem volt esélyese a tizenegyedik körben lepergő összecsapásnak. Korai tapogatózás után az első félidő derekán Znamecz révén a házigazdák szerezték meg a vezetést, majd ugyan próbálkoztak […]
error: Content is protected !!