Megye egyes skalpot szerzett a Bernecebaráti-Kemence

Gabi

A kétgólos hátrányból felálló hazaiak az Érsekvadkert ellen arattak szép győzelmet.

Szombaton edzőmérkőzésen találkozott a nógrádi foci vérkeringéséhez ismét csatlakozó Bernecebaráti-Kemence és a hosszú idő után ismét pályára lépő Érsekvadkert. A két osztállyal följebb játszó vendégek kétgólos előnyre tettek szert a szünetig, a második félidőben viszont valahonnét új erőre kapó házigazdák szép feltámadást bemutatva képesek voltak fordítani, végül pedig három-kettes arányban tréfáltak meg ellenfelüket.

Felkészülési mérkőzés:

Bernecebaráti-Kemence SE-Érsekvadkert SE 3-2 (0-2)

Bernecebaráti Kemence SE: Marót – Gál M., Gál N., Szorcsik, Repiczki – Petényi, Ujvári, Strihó, Pap – Kutnyik, Busai. Csereként léptek pályára: Együd, Rohácsi, Imre F., Fabi, Forgács, Sági. Edző: Ordasi István.

Érsekvadkert SE: Barna – Fábián L., Varga M., Szenográdi, Bozsó – Szabó L., Balga K., Balga L., Dávid M. – Telek, Vachó. Csereként léptek pályára: Deme, Balla, Keresztes, Pistyúr. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Gól: Ujvári (2), Rohácsi, ill. Balga L., Dávid M.

Ordasi István: – Az első félidőben a szervezett, sokat futó, szemre is tetszetősen játszó vendégek fölénk nőttek, mind játékban, mint sebességben. Szünetben rendeztük sorainkat, sikerült felébrednünk, és szép gólokat szerezve, magunk javára fordítottuk a mérkőzést. Köszönjük az Érsekvadkert csapatának, hogy eljött hozzánk. Sok sikert nekik a bajnoksághoz.

Szenográdi Péter: – Az első félidőben hellyel-közzel jól megvalósítottuk, amit kértem. A második félidőről no comment!

Next Post

Kilenc év után tér vissza a foci Karancsságra

Nem akármilyen névvel, Feláldozhatók SE-ként vág neki a következő szezonnak a település csapata. A még korábban lepergő évtizedek során rendre a nógrádi foci térképen találkozhattunk a karancssági csapattal, sőt a kétezres esztendők második felében két alakulata is volt a településnek. Igen ám, sajnos időközben 2011-ben eltűnt a labdarúgás a faluból. […]
error: Content is protected !!